2777
2789
اوکی .چرا میگم.مگ موقع جون کندنش همش کنارشی؟؟؟تا ازمیوه کسی نخوری ب میوه ات دست نمیزنن.بعدشم اون ج ...

برو از تاپیک من بیرون خودتم خیانت کاری حتما 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
رفته با یه مرد دیگه رابطه داشته بد نیست ؟

بنظرم هیچ زن ومردی حق نداره خیانت کمه ب همسرش اینجا چرت یه عدشون خیلی زیادمیگن محل نده منم شاهدبودم جاری یه خانواده گشنه گدادداشت باگدایی نون میخوردن الان شوهرش کل خونه براش اذین بندی کرد هرروز دکور عوض نسکردن وهرروز مسافرت هرروز خیانت بد واون چشاش میبست میبخشید تاکه اینقدر عادی شد براش ک مردارو میاورد اتاق 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو از تاپیک من بیرون خودتم خیانت کاری حتما

ولش کن یه احمق حال بهم زنه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

اوکی .چرا میگم.مگ موقع جون کندنش همش کنارشی؟؟؟تا ازمیوه کسی نخوری ب میوه ات دست نمیزنن.بعدشم اون ج ...

بیا برو بیرون روشنفکر بازی در بیار تا فحش نخوردی پرو چقدرم حرف میزنه.مگه مرد و زن داره خیانت خیانته بعضیا چقدر حرف مفت میزنن

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

گمشو بابا

آدم خیانتکار برای ما منفوره مرد و زن نداره

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴
چرا بعضیا دارن طرفداری میکنن نمیفهممدوستان معنی تعهدو میدونین؟

چون خوشون بی ثبات و اشغالن

چقدر این جمله ات سنگین بود(تا از میوه کسی نخوری کسی...)خیلی وقته بهش رسیدم.

پس شما میگی حق باجاریه ک هرزه گری دراورده ؟

حالا اگه مرد خیانت کرده بود میگفتن به خاطر بچه هات بمون و به شوهرت بیشتر توجه کن

اون زنه هم که باهاش خیانت کرده بودم نفرین میکردن

چرا نمیاید الان به اون مرده که جاری اسی باهاش خیانت کرده فحش بدید و نفرینش کنید ؟

🏃🏻‍♀️

2810