2777
2789
پارسال هم لباسش و کادو گرفت هم ماسکشو هم ی فیگور گنده😆

تارشو داره؟تارشو دوست دارن

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
در حد ۲ ۳

ی عقاب من دارم دور خونه می‌چرخه خیلی باحاله از این اسباب‌بازی‌ها براش بخر ولی گرونن فک کنم 

برا پنج ساله فک نکنم مناسب باشه 

برید تو اسباب بازی فروشی بهتره 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
ینی این خوبه؟ کوچیک نیست براش؟

🥺خوبن اینا منم داشتم با دختر خاله هام چهارتایی می‌نشستیم توش بازی میکردیم ولی مدلش فرق داشت 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
ی عقاب من دارم دور خونه می‌چرخه خیلی باحاله از این اسباب‌بازی‌ها براش بخر ولی گرونن فک کنم برا پنج س ...

ی عقاب خریده بود تابستون با نخ نامرعی وصل میشد به سقف میچرخید دایره وار😁

ولی ۲۰۰ تومن خریدیم

ی عقاب خریده بود تابستون با نخ نامرعی وصل میشد به سقف میچرخید دایره وار😁ولی ۲۰۰ تومن خریدیم

شاید عقاب من فرق داره ولی از من نیستا از داداشمه داداش به من 😂مال بیست و خورده ای سال پیشه 

یادمه ی هواپیمااسیاب بازی هم بابام خرید اونم امکانات جالبی داشت 

ی عقاب من دارم دور خونه می‌چرخه خیلی باحاله از این اسباب‌بازی‌ها براش بخر ولی گرونن فک کنم برا پنج س ...

اسباب بازی فروشی هم همش چیزای کنترلی 

یا دوچرخه اسکوتر بود

اسباب بازی فروشی هم همش چیزای کنترلی یا دوچرخه اسکوتر بود

همون چادر و بخر ولی این که عکسش فرستادی خوبه ها اون مستطیلیا بیشتر جا دارن بهترن

نه نداره ندیدم تارش چه شکلیه؟

من از صالح اباد گرفتم.یه مچ بنده بعد نخ شادی میزنی توش با انگشتون که فشار میدن نخ میاد بیرون.پسره من که خیلی خیلی خوشحال شد .اصلا فکر نمیکرد همیچین چیزی باشه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
2810