2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
باشه ممنونم خانم از کمکتون خیلی بمن لطف کردی جواب سوالامو دادی یه دنیا تشکر حرفاتون منو اورم کرد وگر ...

خواهش میکنم عزیزم برام دعا کن مشکلم. حل شه🌷

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=358693072]خواهش میکنم عزیزم برام دعا کن مشکلم. خدا خیرت بده تو بمن کمک کردی انشالله مشکلتم حل ...

مرسی عزیزم🤍

خب من ماه قبلی پریود شدم که چهار روزه تموم شد قبل اینکه پریود بشم ماه قبل این غلطو کردم ولی بخدا چیز ...

اصلا حامله نیستی.ولی قدر خودتو بدون اینقد راحت خودتو وصدتو برای بهترین مرد هم نزار تا وقتی که قانونن بهت تعهد نداره

اصلا حامله نیستی.ولی قدر خودتو بدون اینقد راحت خودتو وصدتو برای بهترین مرد هم نزار تا وقتی که قانونن ...

سلام وقتتون بخیر

بله میدونم کارم خیلییی زشت بوده و اشتباه کردم خیلیم برای خودم متاسفم بابت کارم و اشتباهم و خیلیم پشیمونم 

درسته باردار نیستم هنوزم‌معلوم نیست شما میگی نیستی نمیدونم نباشمم بازم من اروم نمیشم بابت کارم و انفاقی که برام افتاده خیلی خیلی شرمندم 

ببخشید اگر انقدر رک توضیح دادم و تاپیک زدم توضیح دادم توروبخدا شرمنده 

مرسی عزیزم🤍

سلام عزیزممم خوبین؟؟؟

یادمه گفتین برام دعا کنید مشکلم حل بشه امید وارم حل شده باشه 

خاستم بگم خیلی ممنونم که راهنمایی کردین منو و یه خبر دیگه اینکه من بعد از اون اتفاقی که افتاد برام اون اقا اومدن خاستگاریم و قراره جشن نامزدی بگیریم🥰🥰🥰

بعد اون ماجرا و دعوایی که من کردم خاستم انتقالی بگیرم برم بیمارستان دیگه ایشونم نگران شدن خلاصه بعد کلیییی صحبت اینا دو شب پیش خاستگاریم اومدن و با پدرم صحبت کردن و قبول کردیم

خیلی من ازتون ممنونم سبب خیر من شدید بخدا امیدوارم از خدا هر چی بخایی بهت بده 🥺😍🩷🩷🩷🩷🩷

سلام عزیزممم خوبین؟؟؟یادمه گفتین برام دعا کنید مشکلم حل بشه امید وارم حل شده باشه خاستم بگم خیلی ممن ...

سلام عزیزم چقد خوب خوشحال شدم امیدوارم خیلی خوشبخت بشی 🌹🌹

ببخشید دیر جواب دادم تعلیق شده بودم