2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
شما که نمیدونید جریان چیه و چجوریه چرا این اتفاق افتاده نه منو میشناسید نه اون اقارو اونم بدبخت خیر ...

ی بیبی بزن خیالتو راحت کن ایشالا نیستی

ب اونم بگو فرار نکنه بیاد بگیرتت🙄

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا شما هیچی از زندگی من نمیدونید نه منو میشناسید نه اونو منم طرفداری نمیکنم میدونم اشتباه کردم هزا ...

عزیزم  منم برای خودت نگران بودم....شما هم مثل خواهر خودمی....خواستم آگاه بشی که به فکر سلامتیت باشی....که خب شکر خدا فهمیدم دختر عاقلی هستین....

باه زنان ۵۰ ،۶۰ عدد توش داره ۳۷ تومنلیابل ۵ تا داره، یه روز در میون بزاری، ۲۷ تومنمن معتادشمچندین سا ...

عزیزم چقدر شما دلسوزانه راهنمایی میکنید❤️❤️ 

تاپیکاتونم که پر از حس حس خوبه 🌸🌸

امیدوارم موفق باشید و به خواسته ی دلتون برسید 🙏 🙏 

عزیزم چقدر شما دلسوزانه راهنمایی میکنید❤️❤️ تاپیکاتونم که پر از حس حس خوبه 🌸🌸امیدوارم موفق باشید و ...

ممنونم🙏🏻❤

کاری بتونم انجام بدم یا سوالی جواب بدم خوشحال میشم❤🤗

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
عزیزم منم برای خودت نگران بودم....شما هم مثل خواهر خودمی....خواستم آگاه بشی که به فکر سلامتیت باشی. ...

ممنونم که خاهرانه راهنمایی کردین بنده رو منم خاهری ندارم که ازش کمک بخام راهنمایی کنه 

من هم به نصحیت امثال شما که تاپیک منو دیدن راهنمایی کردن نصیحت کردن بیتشر متوجه اشتباه و کازه زشتم شدم

یک دنیا تشکر🙏🩵

ممنونم که خاهرانه راهنمایی کردین بنده رو منم خاهری ندارم که ازش کمک بخام راهنمایی کنه من هم به نصحیت ...

همه ی ما اشتباهاتی توی زندگی داشتیم....اینکه اون اشتباه رو تکرار نکنی (مهمه )

انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته.....مواظب خودت باش دوست من....😘❤️

اسم بی بی چک medicore ببخشید من الان اینو امتحان کردم خطا که نداره اخه گوگلم سرچ زدم نوشته بود که یک ...

منفیه دیگه باردار نیستی 

من خودم یک روز مونده ب موعدم بی بی چک زدم مثبت شد 

گفتم گاهی ممکنه پیش بیاد بی بی چک اشتباه کنه ولی خیلی خیلی کم پیش میاد ولی اگه خودت بازم خیالت راحت نشده میتونی یکی دیگه بزنی  ازمایش خونم لازم نیست  ولی پیگیر شو چرا پریود نشدی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
منفیه دیگه باردار نیستی من خودم یک روز مونده ب موعدم بی بی چک زدم مثبت شد گفتم گاهی ممکنه پیش بیاد ب ...

باشه ممنونم خانم از کمکتون خیلی بمن لطف کردی جواب سوالامو دادی یه دنیا تشکر 

حرفاتون منو اورم کرد وگرنه من الان کار داده بودم دست خودم

ممنونم عزیزم سپاس🩵🙏😘

2810