2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
یعنی خیالم راحت باشه 😭😭خانم این بیبی چک جواب درست داده دیگ حامله بودم ک مثبت میشد میگم نکنه باردار ...

دقیق بگم بی بی چکام گاهی اشتباه میکنن ولی خیلی کم پیش میاد ولی تو قطعا باردار نیستی بی بی چکتم درست بوده  خواستی یکی دیگه م بزن کامل خیالت راحت شه 

قرص مال چیه؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
دقیق بگم بی بی چکام گاهی اشتباه میکنن ولی خیلی کم پیش میاد ولی تو قطعا باردار نیستی بی بی چکتم درست ...

اسم بی بی چک medicore ببخشید من الان اینو امتحان کردم خطا که نداره اخه گوگلم سرچ زدم نوشته بود که یک هفته تاخیر بعد از پریود بیبی بزنید درسته دیگه؟؟؟؟

وای توروخدا نگین اشتباه میکنه من سکته میکنم باز ماه قبل ۲۵پریود شدم و تا الان خبری نیس خیلی گذشته اگر باردار باشم قطعا بیبی نشون میداد دیگه؟؟؟؟نکنه زبونم لال ازمایش خون دقیق تر نشون بده و باردارم باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من ماه قبلی پریود شدم که چهار روزه تموم شد قبل اینکه پریود بشم ماه قبل این غلطو کردم ولی بخدا چیز ...

من فقط موندم چطور روتون میشه مجردید بگید رابطه داشتید 

داریم ب کجا میریم

ادم از زن بودن خودش متنفر میکنین

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
چندروز عقب انداختی اگه از یک هفته بیشتره تست بارداری بزار ۹۰ درصد استباه نمیکنه

سلام وقتتون بخیر

من ماه پیش۲۵پریود شدم و پریودمم چهار روزه تمام شد درحالی که تا پنج الی شیش روز طول میکشید خلاصه تموم شد سره چهار روز و دقیق چهار روز بعدش بازم من لکه بینی داشتم حتی خیلی ببخشید ببخشید لخته کوچیکم‌میدیدم شبیه به لکه نبود یعنی بیشترم بود دیگ اون لکه بینی ها تمام شد 

و پریود نشدم تا الان که هشتمه امروز بالاخره تونستم به بیبی چک دسترسی داشته باشم و امتحان کردم و یک خطم افتاد ینی منفی میشه دیگه

اخرین بار۲۵ شهریور پریود شدم و امروز هشت ابانه و هنوز نشدمم امروزم بیبی زدم دیگه.زمانش مناسب بود برای تست؟؟

پارسال برج ۹ همین استرس رو داشتی😐

نه خانم من این اتفاق تازه برام افتاده من تا دوماه پیش دوشیزه بودم و این جریان هم برام پیش اومد 

قبلا خیلی وقت پیش نمیدونم کی میشد یه مشکلی یکی از همکارانم که دوست صمیم میشه براش پیش اومد من براش سوال کردم البته خودش مشکلو نوشت چقدرم بش میخندیدم اذیتش میکردم دقیق بلای اونم سرم اومد😔🤦🏼‍♀️

من فقط موندم چطور روتون میشه مجردید بگید رابطه داشتید داریم ب کجا میریمادم از زن بودن خودش متنفر میک ...

خااااانم‌محترممممم خانم عزیز من هزار بار توضیح دادم نخوندید نمیدونم چقدر دیگه بگم من انقد بی حیا نیستم که برام مهم نباشه این چیزا و بگم ای بابا بیخیال اشکال نداره یه قرص بخور حله دیگه یا بگم فدای سرم برم بعدی اگر برام مهم نبود انقد استرس عذاب نداشتم بخاطرش من عرضه یه بیبی خریدنم نداشتم فکر میکنید خودم‌نمیدونستم برم بیبی بخرم نیام این بحثای مسخرم بکنم که هر کسی از اونور بدون اینکه از زندگی من چیزی بدونه قضاوتم کنه 

شما حق ندارین راجب من قضاوت کنید کاش یکم فهم درک بود که بدونید کسی مشکلی داره وقتی از زندگینش چیزی‌نمیدونیم قضاوتش نکنیم

والا بخدا منم انقدر بی حیا نیستم هزار بارم معذرت خاستم شرمنده شدم گفتم ببخشید انقد رک توضیح میدم اگرم تایمکو باز کردم بخاطر یه دوستی هستش که هیچ وقت قضاوتم نکرده و دوستانه داره راهنمایم میکنه 

بابا تور قران ول کنید انقد قضاوت نکنید 

الان استرس حاملگی نداشته باش.....اسنرس ایدز و زگیل و ......داشته باش.به خودت دلت بسوزه..‌‌هنوز جوونی

خانم محترم من نه عفونت دارم نه زگیل بنده خودم بیمارستان کار میکنم و در جریان سلامتی بدنم هستم 

من یه غلطی کردم دوستانه کمک خاستم بابتش شرمنده پشیمونم توروبخدا حالا ک نمیتونید راهنمایی کنید اصلا چیزیم نگین قضاوت نکنید کلافه شدم

شما سالمی.....طرف مقابلت چی؟؟؟من برای خودت گفتم.....

بابا شما هیچی از زندگی من نمیدونید نه منو میشناسید نه اونو منم طرفداری نمیکنم میدونم اشتباه کردم هزار بار توضیح دادم اخه اگر نمیدونستم اشتباه میکنمو کارم زشته اشتباهه که انقد نگران ناراحت نبودم همینجوری یکی یه چیزی مینویسه میایین قضاوت میکنید ای بابا این خرابه لابد ای بابا داریم به کجا میریم ای بابا چجوری روت میشه بگی باشه فهمیدم اشتباه کردم چطوری میتونید انقد راحت قضاوت کنید 

والا بقران بخدا میدونممم اشتباه کردم میدونم کارم درس نبوده من تا همین دوماه پیش دوشیزه بودم من این کاره نیستم ۲۴سالمه شاغلم اگر بی حیا بودم از ۱۵سالگی دوشیزگیمو از دس میدادم وار بلدم بودم نگران‌چیزیم‌نبودم 

شما که حالو روز منو نمیبنید چقد شرمنده خجالت زدم با هیچ یکی از دوستان نزدیکمم راجبش صحبت نکردم از خجالت شرمندگی اومدم وینجا مشکلم گفتم نی نی سایتم یه سایت راهنمایی اشتباه کردم بخدا

خااااانم‌محترممممم خانم عزیز من هزار بار توضیح دادم نخوندید نمیدونم چقدر دیگه بگم من انقد بی حیا نیس ...

من قضاوتت نکردم اگ درست بخونی جمع بستم. میگم وقتی مجردید چرا اینکارو میکنید😐 اصن حاملگی ب درک خودتون چی؟ چرا اجازه میدین مردا ازتون استفاده کنن بعد بزارتون کنار

الانم فقط ب تو نمیگم ب همه دخترا میگم جمع بستم 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
من قضاوتت نکردم اگ درست بخونی جمع بستم. میگم وقتی مجردید چرا اینکارو میکنید😐 اصن حاملگی ب درک خودتو ...

شما که نمیدونید جریان چیه و چجوریه چرا این اتفاق افتاده نه منو میشناسید نه اون اقارو 

اونم بدبخت خیر ندیده خودش پشیمونه من دیگه از عذاب وجدان ناراحتی و کاری که کردم نگرانم ابروی خانوادمو ببرم یا به کارم لطمه بزنم انقد پیچیدش کردمو نگرانمو سوال میکنم راجبش

من هیچ وقت نمیخاستم این اتفاق برام بیوفته گفتمن من تا همینننننن دوماه پیش والا بخدا والا بجان مامانم دوشیزه بودم اصلا این کاره نیستم اصلاااا و ابدااا احساسی شدم گفتم همینه برا من افتاده روی زمین اونم‌منو ول نکرده بره پی‌کارش  من از کارم‌پشیمونم نمیخامم‌چشمم بش بیوفته مقصر خودمم که اشتباهو میکنم بعد پشیمون میشم من از اینکه به این سادگی دوشیزگیمو از دس دادم و باید الان بیام بحث باداری استفاده از بی بیچک اینارو بکنم عذاب میکشم دیگ باردارم باشم باید برم بمیرم والاا 

2810