2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
یوقتایی اگه عفونتیا زخم داشته باشی باز لک میبینی بعد پریود البته مقدار خیلییی کم و قهوه ایمن خودم پر ...

منم اینطوری شدم دقیقا ولی اولین باره چهار روز شدم بگو خب

بعد از چهار روز دو روز بعدش ینی یه روز بعد از هفت روی که برای پریوده لکه اومد دقیقااااانم قهوه ای بود ای خدا یکی پیدا شد درک کنه منو دقیقا همینجوری ینی نگران نباشم درسته؟؟؟لکه لکه بود جوری که پد میداختم یا لباس زیرو عوض میکردم ببخشید ببخشید ک میگم یکی دوباره لخته دیدم خفیف ولی 

الان بیشتر از استرسم هست که پریود نشدی مطمعننزعفرون غلیظ دم کن بخور اگر میتونی

زعفرون بله ولی همیجوری میندازم توی اب یخ با قند ک شیرین بشه مثل شربت میخورم باید دم کنم؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زعفرون بله ولی همیجوری میندازم توی اب یخ با قند ک شیرین بشه مثل شربت میخورم باید دم کنم؟؟

ببین چون رابطه داشتی بدنت واکنش نشون داده .حالا استرسم داری این بدترش کرده 

توآروم باش بعد زغفرون بخور و بعد برای اینکه خیالت راحت شه بیبی چک بگیر

هیچ سوالیم ازت نمیپرسن

به پسره بگو خودش بخره از داروخانه دورتر که مشکلی نباشه برات بیاره 

خانم بخدا با این حرفت من تا شب دوام نمیارم انقد زدم تو سره خودم نمیدونم اگر درس گفتین من بدبخت میشم ...

البته یه دفعه دیگه من دو سه روز بعد پریودم دوباره خون از بدنم اومد که اوندفعه لاز تست دادم حامله نبودم کلا نمیشه قطعی نظر بدم ولی تست بزار خیالت راحت شه 

ببین چون رابطه داشتی بدنت واکنش نشون داده .حالا استرسم داری این بدترش کرده توآروم باش بعد زغفرون بخو ...

عزیزم من نامنظمم ۱۳ روز عقب انداختم ولی خب عادیه این تاخیر، بی بی و ازمایش هم منفی بود، زعفران بخورم پریود میشم زود؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم من نامنظمم ۱۳ روز عقب انداختم ولی خب عادیه این تاخیر، بی بی و ازمایش هم منفی بود، زعفران بخورم ...

والا میگن که زعفرون قاعده اوره ولی اگه همیشه عقب میندازی پیگیری کن ببین از چیه

والا میگن که زعفرون قاعده اوره ولی اگه همیشه عقب میندازی پیگیری کن ببین از چیه

نمیدونم واقعا تنبلی هم توی سونو دیده نشد، پلی کیستیک هم نه، ازمایش هم نرمال، 

همیشه همینطوری هستم، حالا از طرفیم میترسم گرمی بخورم باردار باشم و مشخص نشده باشه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

ببین چون رابطه داشتی بدنت واکنش نشون داده .حالا استرسم داری این بدترش کرده توآروم باش بعد زغفرون بخو ...

خدا خیرت بده الان دم کردم خوردم 

نمیخاستم بش بگم هر وقت میگم‌همش میگ بابا استرس نده بم هیچی نیس هیچی نشده فردا خودم میگیرم یا خودش فرقی نداره ممنونم از راهنمایت🩷 امیدوارم چیزی نباشه

یسری از دوستانم میان میگن علائم تورو داشتیم حامله ایم بدتر میکنن حال ادمو 

خدا خیرت بده الان دم کردم خوردم نمیخاستم بش بگم هر وقت میگم‌همش میگ بابا استرس نده بم هیچی نیس هیچی ...

اتفاقا بهش بگو نزار بیخیال باشه و کاری کن بیاد خواستگاریت

چطور با مسعله بکارتت کنار میای با خانوادت؟اگر این ادم بزاره بره

اتفاقا بهش بگو نزار بیخیال باشه و کاری کن بیاد خواستگاریتچطور با مسعله بکارتت کنار میای با خانوادت؟ا ...

وااااااایییییییی هیچ جورههه کنار نمیام اصلااا انقدری که مخ دوستمو با بحث بکارت خوردم میگ توروخدا تو شوهر نکن میگ میبرمت یه غلطی میکنی 

یکم مشکلات برام‌پیش اومده نمیدونم توکل بخدا 

این مشکلو رد کنم حداقل

2810