2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
اره گلم متوجه ام حالا بخاطر تغییر هورمونی یا رژیم غذایی یا استرس وغیره این ماه روتین پریودت تغییر کر ...

دقیقا انقد استرس دارم و سرچ بیخودی زدم من بخدا بیماری سردرد دارم حساسم یخورده استرس دارم بینیم خون میوفته دس خودم نیس الان سه روزه خون دماغ میشم مامانم میگه چه مرگته ک حالت اینجوریه جرعتم ندارم ک بگم خدا از دهنت بشنوه امیدوارم نباشم 😭یکم اورمم کردین یه دنیا تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی میام سرمو میکوبم به دیوار دارم باهات شوخی میکنم اونا کار ندارن برا کی میخوای اصلا توضیح نده معمو ...

توروخدا با من شوخی نکن من خیلی خنگم ساده باورم‌میشه زودددد اگر ساده نبودم این غلطم‌نمیکردم ک الان کارم بکشه اینجاها ماسک میزنم عینک ضایه ک نیس

دقیقا انقد استرس دارم و سرچ بیخودی زدم من بخدا بیماری سردرد دارم حساسم یخورده استرس دارم بینیم خون م ...

😐😐😐😐چخبرههههه آروم آروم آروم. یکم کنترل کن خودتو 

میدونستی شانس بارداری هر زن سالم با رابطه کامل، فقط ۲۰ درصد در هر ماهه؟ ینی کار رو کامل انجام بدی سالمم باشی باردار نمیشی. بیخیال الان بااینهمه استرسی ک ب خودت دادی حتی ممکنه ب لکه بینی بیوفتی بعد هی با خودت بگی وای وای این مال بارداریه!! نه گلم شما باردار نیستی. یه بیبی چک هم صبح بزن خیال خودنو راحت کن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
گول خوردم ینی چقد میتونم گاو باشم

دور از جون متاسفانه ما دخترا خیلی ساده ایم😔😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

خانم توروبخدا اگر حامله نیستید الکی نگین استرس بجون من نندازین ترس بدبختی واقعا این علائم داشتین ینی ...

من پریودم ۶ ۷ روز طول میکشید پریود شدم روز سوم چهارم خوب شدم بعد سه چهار روز دوباره لکه بینی داشتم که با قول خودت یروز پد گذاشتم که باز دوباره خوب شدم تست دادم حامله بودم منم دلم بچه نمیخواست ولی خب دیگه چه میشه کرد وقتی لنگارو میدیم بالا باید به عواقبش فکر کنیم عزیز

😐😐😐😐چخبرههههه آروم آروم آروم. یکم کنترل کن خودتو میدونستی شانس بارداری هر زن سالم با رابطه کامل، ...

جدی منم‌میگم دیدم خانوما تاپیک زدن که در حال اقدامنو هنوز خبری نیس ینی اونا دیگ کامل این کارو میگنن

من بدبخت چیزیم داخل ریخته نشده ببخشید انقد رک میگم توروخدا بخدا ک نشده یه خانومی اومد گفت علائم شبیه توعه بادارم هستم بدتر نگرانم کرد نمیدونم الکی میگی بترسونن 

من بادار نباشم بخدا دیگ اگر سمت این کار برم سه روزه دارم از استرس سردرد دیونه میشم همش سرچ میزنم‌نگر ...

نه ایشالله ک نیست

ولی خب بی بی بزن یه دونه

یا برو بده دکتر عمومی بنویسه برو ازمایش بده

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
گول خوردم ینی چقد میتونم گاو باشم

تنها نصیحتی که دارم اینکه دیگه خودتو بهش نسپار و این رابطه ی که فقط توش داره از تو سو استفاده میشه رو تموم کن منم ۲۴ سالمه اما خیلی زوووووود به این نتیجه رسیدم برای خودمم متاسفم 

من پریودم ۶ ۷ روز طول میکشید پریود شدم روز سوم چهارم خوب شدم بعد سه چهار روز دوباره لکه بینی داشتم ک ...

ای خدااااااآااااا دوستان این خانوم چی‌میگه ببنید توروخدااااااا 

یکی میگ نمیشی باید اقدام باشی یکی میگ شدم.

توروخدا بگو اب منی داخل ریختی؟؟؟ببخشید این سوالو میکنم ببخشید 

ای خدااااااآااااا دوستان این خانوم چی‌میگه ببنید توروخدااااااا یکی میگ نمیشی باید اقدام باشی یکی میگ ...

نه نریختم من حتی  جلو گیری داشتم 😅😅 من کلا سریع میگیره و حامله میشم با اینکه قرص آمپول مصرف میکردم سومین بچمو حاملم تازه پارسالم یکی سقط کرد چون دیگه نمیخواستم ولی خب چکار کنم مال من قویه زود میگیره تورو نمیدونم دیگه خب برو تست بده بیا بگو خیال مارو هم راحت کن 

2810