2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ رسمیتی وجود نداره عزیزم مردا خیلی عوضی شدن هیچوقت تا عقد نکردی خودتو در اختیارش نزار

من دیگ این غلطو کردم خیلی پشیمون بخداااا خجالت میکشم از خانوادم الان این اتفاقم افتاده توروخدا بمن بگین ک علائم بارداری نیس یا هستش بخدا دیونه شدم نمیتونمم به دوستام بگم از همکارامن بقیه بفهمن بد میشه برام

میشه بگین از کدوم غرفه میگیرین

باه زنان ۵۰ ،۶۰ عدد توش داره ۳۷ تومن

لیابل ۵ تا داره، یه روز در میون بزاری، ۲۷ تومن

من معتادشم

چندین ساله

رحم رو ب قدری سبک میکنه

عفونتم ک اصلا نمیدونم چیه چندین ساله

حالا عفونت میگیری ،برو دکتر

یه گونی آنتی بیوتیک میده

بخوری، صدتا درد هم بگیری، عفونتم ریشه کن نمیشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
باه زنان چیه؟ اونو کی استفاده میکنین؟

گاهی چند بار درسال حس میکنم سرد شدم و رابطه با همسر رو دویت ندارم، سریع میدوم سراغ باه و افشره گل سرخ البته

سریع جواب میده

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
حامله باشی خیلی بهتر از زگیل تناسلیه من خودم علائم تورو داشتم حامله بودم الانم چهار ماهه اس شکمم

خانم توروبخدا اگر حامله نیستید الکی نگین استرس بجون من نندازین ترس بدبختی واقعا این علائم داشتین ینی بعد از پریود لکه بینی داشتین؟؟؟پس چرا یه خانم‌گفتن که لکه بینی قبل از پریود اتفاق میوفته نه بعدش

اسی یعنی کلا قصد ازدواج نداری خب صبر میکردی ازدواج میکردی که انقدر وحشت نکنی دختر

لشتباه کردم خریت کردم بخدا پشیمونم میدونم کارم درست نبوده الانم تاوانشو با استرس نگرانی دارم‌پس میدم خاهش میکنم بگین علاییم اشتباهه یا ن ای خدا

خانم توروبخدا اگر حامله نیستید الکی نگین استرس بجون من نندازین ترس بدبختی واقعا این علائم داشتین ینی ...

به حرف ما نیست عزیزم. بعضیا طول بارداری هم لکه بینی دارن سریع تر یه تست بده دیگه هم نذار ازت سو استفاده بشه

من دیگ این غلطو کردم خیلی پشیمون بخداااا خجالت میکشم از خانوادم الان این اتفاقم افتاده توروخدا بمن ب ...

خدایی تا بیبی چک نزنی معلوم نمیشه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

2810