2777
2789
عنوان

خواستگارم رفت زن گرفت بیاین دلداریم بدین دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بلندشو خودتو جمع کن برا این نکبتا خودتو نفرین نکن این هدفش زنیه که خرجشو بده بابا ایناچین

نگو 

حالم خیلی بده 🤕 🤕 🤕 

خدا امیدوارم برای هیچ که این روزایی من دارم تحمل میکنم نیاره 

کاش من پو ل داشتم خرجشو میدادم پول مهم نیست 😓 😓 😓 😓 😭😭😭😭

اسی حس میکنم چون مرد توی زندگیت نبوده و از جنس مخالف محبت ندیدی حالا پدر یا برادر  دوس داری زود ازدواج کنی و ی مرد کنارت باشه . 

تاپیکاتم خوندم متاسفانه مامانت تحقیر میکنه    اینجوری شدی میفهممت

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
اسی حس میکنم چون مرد توی زندگیت نبوده و از جنس مخالف محبت ندیدی حالا پدر یا برادر دوس داری زود ازدو ...

اینو درست میگی ولی من خیلی سخت کسی به دلم میشینه 

وقتی هم بشینه سخت میره بیرون 

الان دیگه فکر کنم ازدواج نکنم با شناختی از خودم دارم

اینو درست میگی ولی من خیلی سخت کسی به دلم میشینه وقتی هم بشینه سخت میره بیرون الان دیگه فکر کنم ازدو ...

تو دقیقا عین منی 

منم خوشم نمیاد نمیاد ولی اگه بیاد  دیگه اومده سخت فراموشم میشه 

دو ماه پیش کات کردم البته خب خیانت کرد 

ولی چاره نداری . قول میدم حالت خوب میشه ببین تجربه کردم دیگه  قول 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ازدواج با کسی که شاغل بودن ملاکشه به نظرم خوب نیست

چرا خوب نیست؟؟   هر کسی حق انتخاب داره

انتخاب اون آقا هم شاغل بودن طرف مقابلش بوده حالا به هزار دلیلی که مد نظرشه 

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

ببین وقتی یه نفر به یکی علاقه پیدا میکنه چشماش کوره هیچی از بدی های طرف مقابلش تو سرش نمیره فقط و فقط اونو میخواد 

این حال گذراست وقتی حالت خوب شد خداروشکر میکنی که جور نشد دقیقا مثل خودم