2777
2789
عنوان

کیا بچه دارن ولی زیاد آشپزی نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 67 پست
وای همین کوبیده از بیرون مثلا من ماهی یکبار میگیرم عذاب وجدان دارم میگم سالم نیست حتما باید خودم بپز ...

من از یه رستوران خیلی شلوغ میگیرم همه چیشون همیشه تازه س خیلیم کیفیتش خوبه حالا شوهرمو ندیدی از خداشه غذا نپزم فست فوود بگیره هرچی میگم نده به بچه گوشش بدهکار نیس من به زور خودم اشپزی میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه ندارم ولی خسته شدم😭

تا وقتی بچه دار نشی معنای خستگی رو نمیفهمی!   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

من از یه رستوران خیلی شلوغ میگیرم همه چیشون همیشه تازه س خیلیم کیفیتش خوبه حالا شوهرمو ندیدی از خداش ...

نه من شوهرمم سالم خوره شاید ماهی یکبار بیرون بخوریم

همیشه واسه نهار درست میکنم البته الان بیشتر درست میکنم واسه شامم بمونه؛ اگه غذا نموند نیمرو براشون درست میکنم. هروقتم یه غذای رو نخورن نیمرو واسشون درست میکنم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
از صبح تا شب درگیرم دیروز از بچه ام شغلارو میپرسیدم میگفت مامان آشپزه 🥺

🙁وسواس زیاد ب خرج نده 

مثلا اگ میدونی نهار و شام هر دو برنج برنج رو ی سره درست کن برا شام گرم

سر گاز زیاد واینسا بزار سر گاز و کارهاتو بکن

اگ نهار ی چیز سنگین شام سبک باشه

من صبحونه و ناهار درست میکنم شام یه غذای سبک یا هم همون صبح که دارم ناهار میپزم شامم میزارم بپزه

من صبحونه فرنی یا حلیم 

ناهار خورشتی و پلویی 

عصرونه اسموتی یا شیرموز 

شام پاستا یا ماکارونی و کوکو این چیزا 

یعنی همششش در حال پختن 

مثلا صبحونه نون پنیر اینا نمیخوره مثل بقیه

2810