2777
2789
عنوان

کیا بچه دارن ولی زیاد آشپزی نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 67 پست
وای ماشالا بهت ، خدا نگهشون داره کار خوبی میکنی بعد من حس میکنم بچه زیاد باشه بهم نگاه میکنن همه چی ...

ممنونم 

حالا سنش کمه بعدا یکم عادت غذاییشو مخصوصا صبحا تغییر بده چون اگه رفت مدرسه هیچی نمیخوره برمیگرده 

وای ماشالا بهت ، خدا نگهشون داره کار خوبی میکنی بعد من حس میکنم بچه زیاد باشه بهم نگاه میکنن همه چی ...

مهد نمیره ؟ بچه ها تو مهد نگاه هم میکنن میخورن.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گشنش باشه میخوره ۴ سالشه دیگه الان معزل جامعه چاقی و اضافه وزنه که سنش اومده پایین نه لاغری اینکه سا ...

باور کن یکماه تمام فقط نون پنیر ،نون عسل ، فرنچ تست و چیزای این مدلی گذاشتم جلوش اصلا تا ظهر هیچی نمیخورد 

دیگه باز فرنی درست کردم 😁

بچه یکساله که نیست 4سالشه غذای خودتون هر چی آماده میشه بخوره ما همه به هر حال شام و نهار درست میکنیم دیگه یه بار مفصل یه بار حاضری اینجوری یاد میگیره همه چی بخوره ولی با روش شما بد عادت میشه همه ما همینجوری بزرگ شدیم همه جور غذا هم مفیده واسه بدن  همین املت ساده پروتیین داره سبزی جات هم داره سخت نگیر

من تمام بچه های دوروبرم ماماناشون دونوع یا سه نوع غذا درست میکنن ولی راستش از اول خواستم هم دختر هم ...

خیلیم خوبه اینجوری بچه ها باید قوی بار بیان یکم زندگیه دیگه ممکنه روزای سخت هم خدای نکرده پیش بیاد براشون,بله مردا استادن خراب کردنن متاسفانه😂