2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دو خط آخر منو احساساتی کرد ، مادر بودن خیلی مسئولیت بزرگیه

عزیزم آن شا الله ک تجربش کنی ب خوبی و سلامتی و خوشی 

آدم واسه بچه ی کارایی می‌کنه بعد ک دور ب قضیه نگاه می‌کنه 

میگه واقعا من این کارو انجام دادم؟؟؟

درسته همین قدر سخته ولی از اول نباید همش بغلش میکردی که عادت کنه

کولیک شدییید داشت ینی بغلش نمیکردی میخواس غش بره از گریه..اگر نمیگردوندم بچه ام از گریه از حال میرفت

اوووو چجور بچه دار نشدی با اینکه خودتم بچه دوس داری من اگه خودم بچه میخواستم همون سال اول بچه دار می ...

🥲اشتباه کردم کاش همون سالهای اول گذاشته بودم  بچه دار بشم خودمم ترسیدم اولش الان خیلی پشیمونم

قبول دارم دختر من بدقلقه خییییییییییلی نزدیک عید مریض شد وااااای انقد بهونه می‌گرفت ک حالمون بهم میخ ...

میفهمم

بارها تاصبح بالاسرش با پالس اکسیمتر عذاب کشیدم

حدا نصیب هیچکس نکنه و هیچکسو با بچه اش امتحان نکنه

🥲اشتباه کردم کاش همون سالهای اول گذاشته بودم بچه دار بشم خودمم ترسیدم اولش الان خیلی پشیمونم

خو الآنم دیر نشده بعدا پشیمون میشی من ۵ سال جلوگیری داشتم ۷ ۸ ماه طول کشید حامله بشم 

🥲اشتباه کردم کاش همون سالهای اول گذاشته بودم بچه دار بشم خودمم ترسیدم اولش الان خیلی پشیمونم

هنوزم دیر نشده انشالله به زودی مامان میشی.

ولی می‌دونی تو از زندگیت یه چیزی فهمیدی بخدا تا ماهایی که بعد یه سال ازدواج خودمون رو درگیر حاملگی و ویار و بچه داری کردیم.

ناشکری نمیکنم ولی خب باید از زندگیت لذت ببری.که شما این کارو کردین

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
هنوزم دیر نشده انشالله به زودی مامان میشی.ولی می‌دونی تو از زندگیت یه چیزی فهمیدی بخدا تا ماهایی که ...

عزیز دلم ممنونم 

ولی باور کن هیچ لذتی نبردم خیلی پوچ بود این ده سال کاش درگیر بچه داری شده بودم حداقل بخاطر کار همسرم نه تونستم شغلم رو ادامه بدم نه درسم رو نه بچه ای داشتم حس اینو دارم هیچ دستاوردی ندارم و خیلی اذیت کننده هست

هنوزم دیر نشده انشالله به زودی مامان میشی.ولی می‌دونی تو از زندگیت یه چیزی فهمیدی بخدا تا ماهایی که ...

چی باعث میشه از همون سال اول بفکر بچه و حاملگی بیفتین بخدا من ۶ سال گذشته هنوزم حس میکنم بچه بیاد در حق خودم ظلم کردم 

حالا منی که بعد از چهارسال اقدام کردم میگم کاش زودتر اقدام کرده بودم حداقل حوصله ام بیشتز بود