2777
2789
خیلیفراتر از خیلیبعضی کارا فقط درد جسمی دارن،اما بچه که اذیت میشه مامان میخواد هزارباربمیره ولی بچه ...

اره واقعا بچه موجود عزیزی میشه و این حس علاقه شدید خیلی سخته اینکه آدم دلش میخاد بمیره بچه اش هیچیش نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه م ۴ ماهشه اینقد خسته نیستم شوهرم بشدت کمک میکنه شبا که‌نمیخوابه‌میدم شوهرم خودم‌میخوابم شبا ش ...

والا مادرمم کمک میکنه بازم کم میاریم..شوهرم کارش جوریه کلا خیلی کم خونه اس..بهترین کارو میکنی شیرخشک میدی..از اول اینقدررر عذاب وجدان بهم دادن که شیر خودتو حتما بده دیگه جون برام نمونده

خیلیفراتر از خیلیبعضی کارا فقط درد جسمی دارن،اما بچه که اذیت میشه مامان میخواد هزارباربمیره ولی بچه ...

قبول دارم 

دختر من بدقلقه خییییییییییلی نزدیک عید مریض شد وااااای انقد بهونه می‌گرفت ک حالمون بهم میخورد بیمارستان ابرومونو برد 

بعد دعواش میکردیم بسه دیگه 

ی جایی اومدم اکسیژنشو بگیرن 

دستگاه خراب بود ۳۰نشون داد منو میگی مث ابر بهار اشک می ریختم فقط میگفتم خدایا بچم خوب بشه 

بچه اولم ک دنیا اومد یه دختر آرومی بود صب از خواب پامیشد بت خودش بازی می‌کرد تامن بیدار بشم اصلاااااا اذیت نشدم.

همش مادرشوهرم میگفت والا مردم شانس دارن بچه هاشون آروم ان.

تصمیم گرفتم بعد ۵ سال دومی رو بیارم.

پسرم که ب دنیا اومد روز شب نداشتم. خواب و خوراک نداشتم.

کرونا گرفتم و بچه ام شیرخشکی شد.

خیلی اذیت شدم ولی خب خواهر بچه با بچه فرق داره یه سری از بچه ها نق نق هستن.یه سری هم صبور.

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
۶ ساله بدون بچه هستم اگه بخاطر شوهرم نبود هیچوقت کمبود بچه احساس نمی‌کردم

الان نه 😁سالهای دور ولی چرا  من حس میکنم ریتم زندگی خیلی یکنواخت میشه 

مثل الان من 

شدیدا نیاز به وجود یک بچه دارم ولی همسرم مخالف هست 

بچه اولم ک دنیا اومد یه دختر آرومی بود صب از خواب پامیشد بت خودش بازی می‌کرد تامن بیدار بشم اصلااااا ...

بچه منم خیلی آرومه الان پنج ماهشه 

گاهی اوقات به بچه دوم فکرمیکنم انقدر دوسش دارم😂

ولی میگم‌اگه مثل پسرم اروم نباشه چی

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست