2777
2789
عنوان

لکه شیر قهوه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووووه ، میگم دکتر گفت سونوی مغزم میشه برد

این دیگه ۹۷درصد میگه من چون خودم و خانوادم و همسرم هم تعداد کمی داشت گفت نمیخواد ازمایش ژنتیک بدی ولی من باز نکرانم چون تعداد دخترم مثل برادرم بالاس

2805
پنج تا ، دختر شما چنتا ؟ بچه شما هم بدنیا اومد پشت باسنش حالت کبودی هم داشت ؟ منظورم این لک ها نیستا ...

پنج تا هیچی نیس و اصلا نیاز به پیگیری نداری من دخترم ۲۳تا ریز متوسط داره بله اونم داره دکتر که گفت بزرگ بشه میره نگرانیت بی موردع

بشما گفت از چنتا بیشتر نباید باشه ؟

اصلا ربطی نداره چن تا باید باشه اگه بالای ۶باشه پیگیری میکنن که علائم دیگه رو نداشته باشید خدایی نکرده هرکی لک داره که صددرصد اون بیماری نداره 

پنج تا هیچی نیس و اصلا نیاز به پیگیری نداری من دخترم ۲۳تا ریز متوسط داره بله اونم داره دکتر که گفت ب ...

بچم بدنیا اومده بود پشت باسنش حالت کبود بود بعد تو نت خونده بودم اونا لکه های مغولی هستن نوشته بود مشکلی نداره و ممکنه با بیماری نادر نوروفیبروماتوز همراه باشه بعد که این لکه ها رو دیدم یاد اون افتادم خیلی بیشتر ترسیدم

اصلا ربطی نداره چن تا باید باشه اگه بالای ۶باشه پیگیری میکنن که علائم دیگه رو نداشته باشید خدایی نکر ...

من برادرم حدود ۳۲سالشه هیچ مشکلی نداره خودمم ۵تا دارم ۳۳سالمه هیچیم نیس من استرس واسه این بود که تعداد دخترم از من بیشتر که شاید با بیش از ۱۰دکتر صحبت کردم و بعضیا نظری نداشتن گفتن چکاپ سالانه بعضیا گفتن ارثی چون تو خانواده اتون همه دارید و ژنتیک که رفتم گفت این ارثی ربطی به بیماری نداره ازمایش لازم نیس

اصلا ربطی نداره چن تا باید باشه اگه بالای ۶باشه پیگیری میکنن که علائم دیگه رو نداشته باشید خدایی نکر ...

خب دکتر گفت ممکنه در طول زمان زیاد شه و اینکه اگه این لک ها رو مغز باشه خطرناکه ، من امروز دکتر بودم ، گفت میتونی سونوی مغز ببری ولی شوهرم نمیاد میگه نمیخواد

بچم بدنیا اومده بود پشت باسنش حالت کبود بود بعد تو نت خونده بودم اونا لکه های مغولی هستن نوشته بود م ...

نه بابا ترست اشتباه و بی مورد برو خداروشکر کن هم تعداد کمه و اینکه دخترت سالمه این دکتر ژنتیک میگف کسی که تو خانواده اشون این لک ندارن و تعداد بالا باید ازمایش ژنتیک بدن که همینم میگن ندید 

خب دکتر گفت ممکنه در طول زمان زیاد شه و اینکه اگه این لک ها رو مغز باشه خطرناکه ، من امروز دکتر بودم ...

حالا که زیاد نشده الکی نرو من این دو هفته اس همه دکتری فک کنی رفتم پوست مغز فوق تخصص اطفال پرفسور ژنتیک 

من برادرم حدود ۳۲سالشه هیچ مشکلی نداره خودمم ۵تا دارم ۳۳سالمه هیچیم نیس من استرس واسه این بود که تعد ...

خداروشکر ، ما اصلا نداریم فقط بابام پشت کمرش یه لک اینجوری داره ولی فقط یدونه و مطمعن نیستم از اینا باشه ، من چون تو بارداری مشکوک به بیماری خودایمنی بودم میترسم اون باعث جهش شده باشه هنوز مشخص نیست خودایمنی دارم یا نه

نه نداریم

بدون علامت دیگه تعداد مهم نیس من کلی رفتم تحقیق کردم در موردش انشالله واسه کسیم پیش نیاد این یه بیماری نادر اینطوری نیس همه بچه های ما درگیر باشه من فک میکنم واکسن کرونا بی تاثیر نبوده الودگی هوا و تغدیه هامون یعنی فک میکنم ربطی به ژنتیک نداره این لکه 

2810