2777
2789
عنوان

لکه شیر قهوه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 59 پست
بچه اتون هوشش چطوره

بچم زود نشست چهاردست و پا میره از دیوار مبل میگیره راه میره هوشش هم فکر کنم خوبه بابا ماما دادا نه میگه ولی هر وقت خودش بخواد دس دسی میکنه ولی اشاره نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

لکه‌های شیرقهوه (انگلیسی: ) یا ماکول‌های شیرقهوه (انگلیسی: )، خال‌های مادرزادی مسطح و رنگدانه‌دار هستند.

این نام از واژگانِ فرانسوی «» به معنایِ «» گرفته شده و به رنگ قهوه‌ایِ روشنِ این لکه‌ها اشاره دارد. گاهی به این لکه‌های مادرزادی «لکه‌های زرافه‌ای» یا «لکه‌های شبیه سواحل مِـین» هم می‌گویند.

لکه‌های شیرقهوه به‌سبب تجمع ملانوسیت‌های تولیدکنندهٔ رنگدانه در لایهٔ روپوست ایجاد می‌شود.

این لکه‌ها مادام‌العمر هستند و ممکن است با گذر زمان، بزرگتر یا بیشتر هم بشوند.

لکه‌های شیرقهوه به‌خودی‌خود، بی‌خطرند؛ اما گاهی ممکن است نشانهٔ بیماری‌هایی نظیر نوروفیبروماتوز نوع1 و نشانگان مک کین آلبرایت باشند.

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

آره عزیزم من دخترم بدنش کلی از این لکه ها داره یه زمانی هم انقدر راجع بهش خوندم و تحقیق کردم حالم خیلی بد بود دکتر هم بردم دکترا نه رد میکنند نه تایید به جز لکه ها هیچ علائم دیگه ای نداشته خدا رو شکر نگران نباش این گوگل آدمو تا مرز سکته میبره دخترم حالا 7 سالشه

آره عزیزم من دخترم بدنش کلی از این لکه ها داره یه زمانی هم انقدر راجع بهش خوندم و تحقیق کردم حالم خی ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده ، از لحاظ هوشی خوبه ؟ دکتر بمن گفت میتونی ببری سونوی مغز ببینی تو مغز نباشه خدای نکرده ، شما خودتون یا همسرتون از این لکه ها دارین ؟ ما اصلا نداریم خیلی نگرانم

آره عزیزم من دخترم بدنش کلی از این لکه ها داره یه زمانی هم انقدر راجع بهش خوندم و تحقیق کردم حالم خی ...

سالم سلامت باشن تو خانوادتون کسی داشت لکه من برادرم پر بدنش لکه اس خودم ۵تا دارم همسرم هم ۴تا لکه داره

سلام عزیزم خدا خیرت بده ، از لحاظ هوشی خوبه ؟ دکتر بمن گفت میتونی ببری سونوی مغز ببینی تو مغز نباشه ...

بله هم من دارم هم همسرم هم خانوادم ولی دختر اندازه برادرم داره منو همسرم در حد ۴یا۵دونه اس 

نگران نباش من با دکتری که در این مورد فقط داره کار میکنه خانم دکتر جویباری صحبت کردم گفتن تو ایران از هر ۷۰/۰۰۰نفر یه نفر تو ایران میگیره 

لکه‌های شیرقهوه (انگلیسی: ) یا ماکول‌های شیرقهوه (انگلیسی: )، خال‌های مادرزادی مسطح و رنگدانه‌دار هس ...

این فقط یکی از نشونه هاشه در کنارش باید نشونه های دیگه باشه نمیتونیم بگیم کسی که این لکه هارو داره صددرصد این بیماری داره

2810