2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام عزیزم دکتر بردی ؟ بچه منم داره خیلی نگرانم چون ما هیچکدوم نداریم

من دکتر هم تا دلت بخواد بردم گفتن اصلا ربطی نداره تعداد لکه ها چیزای دیگه هم باید باشه فقط لکه مهم نیس 

سلام عزیزم دکتر بردی ؟ بچه منم داره خیلی نگرانم چون ما هیچکدوم نداریم

من توجهی به برادرم نکرده بودم یعنی پر بود بدنش و خداروشکر همه چیزش هم اوکی الکی به خودمون استرس ندیم حتی یه درصد هم باشه در حد لک 

من توجهی به برادرم نکرده بودم یعنی پر بود بدنش و خداروشکر همه چیزش هم اوکی الکی به خودمون استرس ندیم ...

اخه من شنیدم ارثی باشه مشکلی نداره ولی جهش تو ژنای جنین باشه خطرناکه ، من هیچکس اطرافم نداره برای همین نگران شدم ، برای پسر من دو تا کوچولو پشت گردنشه یدونه بزرگ تو کشاله ران یه کوچیک هم اون یکی کشاله رانش یدونه خیلی ریزم تو بازوش ، کلا پنج تا

اخه من شنیدم ارثی باشه مشکلی نداره ولی جهش تو ژنای جنین باشه خطرناکه ، من هیچکس اطرافم نداره برای هم ...

شاید نسل قبلتر بوده و اینکه اصلا تعداد مهم نیس من امروز رفتم مشاور ژنتیک ‌ و گفتن تعداد مهم نیس علائم باهاش باشه مهمه نگران نباش

شاید نسل قبلتر بوده و اینکه اصلا تعداد مهم نیس من امروز رفتم مشاور ژنتیک ‌ و گفتن تعداد مهم نیس علائ ...

پس دختر شما هم خیلی کوچیکه پسر منم ده ماهشه ، من شنیدم رو هوش و یادگیری و اعصاب اثر میزاره خیلی نگران شدم خیلی

2810