2777
2789
عنوان

همون عمویی بخاطر کنکور تحقیرم کرد داره میاد تبریک بگ قبولیم 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10703 بازدید | 163 پست
مبارک باشه عزیزم کاربر maryamhana برات تاپیک زده بهت تبریک گفته ولی فک کتم ندیدی

اجی لینکش رو میفرستی برام

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیز دلم حتما دکتربرو باداروافسرودگیتودرمان کنمن بهت ایمان دارم توقوی قشنگم

فدات شم من اجی قشنگم🥺💚💚 مرسی ک بهم انگیزه میدی

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از رشتم بدم می یاد توی حسرت پزشکی دارم میسوزم😭

رشتت چی بود اجی؟؟؟

نمیدونم💔💔 من نه نمونه قبول شدم نه تیزهوشان از نهایی ها هم خوف دارم😭یچیزی بگم یهو احساس کردم اون ر ...

🥺💚💚💚 اجی هنوز یکم رهگذر قبلی ام هنوز ک هنوزه میزنم زیر گریه و ورحمت درد میکنه و قلبم درد میکنه 

هنوز ک هنوز باید برم راه دیگه ای از مادر گلم ک خیلی وابسته اش بودم و دوسش داشتم جدا شم 

حس دلتنگی و دوری از خانواده رو تجربه کنم 

هنوز گاهی پوست دستم میکنم و رنج میکشم ولی دارم سعی میکنم ک خوب بشم دیگ امید گرفتم ب زندگی .میدونم تکلیفم چیه دیگ مسخره نمیشم تحسین میشم

منم قبول نشدم فقط کم نیار باشه

برو سراغ کارهای مجازی مثل ادمینی ،تولید محتوا و ...‌ .آگهی هاش توی دیوار ، جابینجا، جابویژن ، کارلن ...

چشم حتما حتما 🥺😍💚 پول هم خیلی مهمه

من الان میتونم مشاور کنکور بشم ولی رایگان میکنم کارمو 

ادمینی اینا عاره گل گفتی 😍 خیلی خوبههه

همین الان دارم ب بچه ها مشاوره میدم وای رایگان دعای خیرشون و اینک مشکلی ازشون حل بشه برای من کافیه 

الهی بمیرم برات انقد درد کشیدی این‌مدت هنوز خوشبختی رو باور نکردیو و‌هنوز روحت درد میکنه از سختیهات ...

ای جان عزیزه دلم🥺🥺💚💚💚 شانس آوردم بخدا

خدا رحم کرد 

عاره دقیقا همینک گفتی یهو میزنم زیر گریه و گریه ام میگیره ب خودم میگم تو ک. قبول شدی دیگ گریه ات برای چیه

نوبت گرفتم از روانپزشک 

دیگ افسردگی شدید این چند سال مونده تو وجودم فقط با قرص درست میشه 🦦

پرستاری💔

پرستاری ک عالیه چرا دوسش نداری پزشکی میخواستی ؟؟

دوست دارم اینو اینجا بگم و از همه کمک بخواممن هنوز کنکور ندادم ولی چنددد سال که بار روانی زیادی رو د ...

تو هنوز یازدهم هستی رفیق

من تا ۲۴ سالگی زجر کشیدم 

فقط از الان بخون و تست بزن و نهایی رو جدی بگیر 

دیگه قرار نشد گریه کنیا بخدا قسم فاطمه حان روزی که نتیجه کنکورت اومد من حالم خیلی بد بود باید۲۰۰ میل ...

بمیرم برات الان مشکلت حل شد یا ن ؟؟؟؟؟؟؟

الان چطوری خوبی اجی گلم ؟؟؟؟

چ قدر تو خوبی اخه🥺💚💚 بیا بغلم🫂

اجی من دهم رو تابستون خوندم فقط تستی کار کردم زمین شناسی ام تابستون خوندم ریاضی و فیزیکم ازش خوندم و ...

دمت گرم عالیه افرین 

خب دهمت اوکی شد پس

آفرین بهترین استراتژی داری میری جلو ....نهایی ۶۰ درصد الان بیشتر وقتت باس بزاری برای نهایی

زیست و شیمی رو هم تستی و هم نهایی بخون

عاره کافیه کتاب و نمونه سوال 

کتاب فرمول ۲۰ هم عالیه از خیلی سبز اینم کار کن کنارش ممکنه ی کوچولو امسال نهایی ها سخت تر بشه دیگ با دست پر بری سراغش 

ای جااانم شمایی 😍 انشالله به دونه دونه ارزوهات برسی 💚

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚