2777
2789
عنوان

همون عمویی بخاطر کنکور تحقیرم کرد داره میاد تبریک بگ قبولیم 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10703 بازدید | 163 پست
رهگذر من سال دیگه میخوام کنکور بدم برای امتحان نهاییا خیلی استرس دارم دوسالو باید امتحان بدم میگم بر ...

نهایی ها اجی برای من فقط دوازدهم بود و تاثیر کنکور ۶۰ بود .

اولویت گذاشتم تست زدن دوازدهم و کنکوری خوندن

حالا برای تو ک ۶۰ درصد نهایی هست اولویت بزار روی نهایی خوندن مثلا دهم وقت خیلی کمی بزار براش و فقط شیمی و زیست بخون چون تو کنکور ترکیبی سوال میاد 

ولی نهایی ها رو جدی بگیر خیلی زیاد یازدهم هم تخصصی ها اول کتاب بخون بعد فیلم بعد برو تست بزن هم واسه نهایی خوندی همزمان هم کنکور و برای دوازدهمم تخصصی همینجوری 

عمومی هام جدا 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

کاش منم همت تورو داشتم خودمو از حس مرگ و عذاب هر روزه نجات میدادم ولی نمیتونم شدم یه لیوان که ظرفیتش ...

منم تازه الان ک قبول شدم ی جای ب شدت گرم و جدایی از مادرم ب خیلییییی وابسته اش بودم همیشه اینجا میگفت نمیتونم از مادرم دور شم

ولی حالا باید برم 

همین الانم برم دانشگاه و خوابگاه ممکنه اونجا از غصه دوری مادرم دق کنم و نمیدونم چ کنم من زندگیم همیشه سخت بوده اجی همیشه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تازه الان ک قبول شدم ی جای ب شدت گرم و جدایی از مادرم ب خیلییییی وابسته اش بودم همیشه اینجا میگف ...

از رشتم بدم می یاد توی حسرت پزشکی دارم میسوزم😭

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
من ۲۴ سالم شد ۴ سال پشت کنکور پاره شدم رفیق تو از دهم میخوای خودکشی کنی ؟؟؟ضعف نیست؟؟؟

نمیدونم💔💔 من نه نمونه قبول شدم نه تیزهوشان 

از نهایی ها هم خوف دارم😭

یچیزی بگم یهو احساس کردم اون رهگذر قبلی نیستی خوشحالم که عوض شدی

چشم آبجی گلم ی چیزی بگم جیرفت ک من قبول شدم ب جز زمستون نمیسه اونجا کار کرد چون ک خیلی خیلییی گرمه د ...

برو سراغ کارهای مجازی مثل ادمینی ،تولید محتوا و ...‌ .

آگهی هاش توی دیوار ، جابینجا،  جابویژن ، کارلنسر هست .

اینجور کارهانیاز به سرمایه خاصی نداره فقط یه گوشی و یه نت می خواد . حتی می تونی مشاوره کنکور بشی توی اینستا تحقیق کن ببین کدوم موسسه نیاز به مشاور داره . 

اگه بتونی یه کانال بزنی یا پیج و با یه هزینه معقول به بچه ها کمک کنی یعنی دیگه وابسته به موسسه خاصی نباشی اینم خوبه .

البته شاید ۳،۴ ماه اول درآمدی نداشته باشی ولی مطمئن باش بعدش کم کم درآمد بالا میره .

اینجوری می تونی هر جا که هستی چه شهر خودت چه دانشگاه با گوشیت پول دربیاری ❤️❤️

خدایا شکرت ❤️🌱
شاید دلیلش اینه که من دایره رفت وامدم رو محدود کردم آفرین بر اراده ی شما منم تازه شروع کردم به لاغر ...

اخه با وجود شوهر نمیشه اونه که دلش میخواد بره پیش خواهرش یا فامیلش

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
فدات شم من اجیاجی ی سوال بپرسم چرا هنوز گاهی میزنم زیر گریه و غمگین و بیحوصله ام🥺🥲

الهی بمیرم برات انقد درد کشیدی این‌مدت هنوز خوشبختی رو باور نکردیو و‌هنوز روحت درد میکنه از سختیهات 

درست میشه دورت بکردم اغاز خوشبختیته و دیگه سختیها تموم شد

واسه افسردگیت این کتاب رو بخون عزیزم

بهترین کتاب روانشناسی هست از صدتا تراپیست بهتره

"کتاب رها کردن طریقت تسلیم"

امیدوارم همیشه دلت شاد باشه عزیزم

تو قوی ترین دختری هستی که میشناسم♥

تو بدترین شرایط درخشیدی واقعا👏👏

و مارو خوشحال کردی😍

˼و شاخہ‌های روحم از تاریکے بہ سوی نور گریختند!✨˹
نهایی ها اجی برای من فقط دوازدهم بود و تاثیر کنکور ۶۰ بود .اولویت گذاشتم تست زدن دوازدهم و کنکوری خو ...

اجی من دهم رو تابستون خوندم فقط تستی کار کردم زمین شناسی ام تابستون خوندم ریاضی و فیزیکم ازش خوندم ولی از مهر به بعد تصمیم گرفتم ک ریاضی و فیزیک رو تستی دیگه نخونم و فقط تشریحی بخونم به جاش بیشتر برا نهاییا بخونم درسایی ک تستی کار میکنم الان فقط زیست و شیمیه. مرسی عزیزم آره همین کارو باید بکنم ولی من فیلم نمیبینم همون کتاب رو بخونم و مثلا ی کتاب نمونه سوال حل کنم کافیه ب نظرت برا نهاییا؟ 

قربونت برم من ابجی ب خاطر افسردگی خیای خوشحالم نیستم گاهی میزنم زیر گریه و فکرای مختلف حمله میکنه به ...

دیگه قرار نشد گریه کنیا بخدا قسم فاطمه حان روزی که نتیجه کنکورت اومد من حالم خیلی بد بود باید۲۰۰ میلیون غرامت مبدادم بابت کار نکرده داشتم گریه میکردم اما وقتی دیدم تاپیک زدی سایت باز نمیشه برات شروع کردم صلوات فرستادن و دعا برای قبولی تو وقتی گفتی قبول شدم از ته دلم و بلند بلند شروع کردم خندیدن 

فاصله غم و‌شادی همینقدر کوتاهه 

دوست دارم اینو اینجا بگم و از همه کمک بخوام

من هنوز کنکور ندادم ولی چنددد سال که بار روانی زیادی رو دارم تحمل میکنم و استرس زیادی دارم و مدام بهش فکر میکنم  مثلا میگم اگه قبول نشم چی میشه بابام چه بلایی سرم میاره چقدر میتونم سرکوفت تحمل کنم اصلا توان اینکه تاب بیارم اون شرایط رو دارم یا نه اصلا شده یه فوبیاااا بزرگ تو زندگیم یازدهمم الان بارها آرزو کردم قبل از کنکور بمیرم نمیدونم سرنوشتم چی میشه واقعا

دوست دارم اینو اینجا بگم و از همه کمک بخواممن هنوز کنکور ندادم ولی چنددد سال که بار روانی زیادی رو د ...

اینو از منی که خودمو کشتم برای درس و کنکور و خودمو الکی زجر دادم بشنو تهش هیچی نمیشه. خب قبول نشی سال بعد میخونی سال بعدترش میخونی فک کردی چه خبره؟؟ اصلا ول می‌کنی یه مدت کلا حالت بهتر شد میخونی... فک نکن من آدم ریلکسی هستم نه اتفاقا خیلی هم حساسم خیلی هم اذیت شدم تا به این مرحله مثلاً رهایی رسیدم تهش چه قبول شی چه نشی هیچی نمیشه زندگی ادامه داره 

قربونت برم من ابجی ب خاطر افسردگی خیای خوشحالم نیستم گاهی میزنم زیر گریه و فکرای مختلف حمله میکنه به ...

عزیز دلم حتما دکتربرو باداروافسرودگیتودرمان کن

من بهت ایمان دارم توقوی قشنگم    

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک 
منم تازه الان ک قبول شدم ی جای ب شدت گرم و جدایی از مادرم ب خیلییییی وابسته اش بودم همیشه اینجا میگف ...

مبارک باشه عزیزم 

کاربر maryamhana  برات تاپیک زده بهت تبریک گفته ولی فک کتم ندیدی 

مبارک باشه عزیزم کاربر maryamhana برات تاپیک زده بهت تبریک گفته ولی فک کتم ندیدی

عهههههههن بخدا ندیدممممم لینک تاپیکش زو میفرستی برام بخدا من اصلا ندیدم🥺🥺🥺🥺💔💚💚💚💚💚