2777
2789
عنوان

همون عمویی بخاطر کنکور تحقیرم کرد داره میاد تبریک بگ قبولیم 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10703 بازدید | 163 پست
آها خسته نباشی عزیزم با قلم چی پیش می‌رفتی ؟راستی روزی چند ساعت مطالعه داشتی؟ببخشید اینهمه سوال پرسی ...

راحت باش گل 

ن قلم چی نمیرفتم هیچ آزمونی پول نداشتم یا حمایتی نزدیک کنکور آزمون هاش رو دانلود میکردم همین قلم چی و دانلود میکردم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی حال خوبت موندگار باشه دختررررررر

حالا حالاها مونده بیان هی بهت تبریک بگن یکی از قوی ترین دخترایی تو🔥

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 

سلام رهگذر جان خوبی؟ 

در چه حالی ثبت نام کردی؟ 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

خداروشکر😍😍به به اولین باره خوش اخلاقیتو دیدیماااوالا همیشه میترسیوم تو تاپیکات حرف بزنم یهو بشوریم ...

🥺💔 عزیزمممممم هعی حالم بد بود اون موقع ها 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من دوست دارم سال بعد دبیری زبان فرهنگیان قبول بشم 

دانشجو فرهنگیان بشم و برم  دبیری زبان در دانشگاه فرهنگیان بخونم 

خواهش میکنم هر کی که این پیام منو خوند برام دعا کنه یا صلوات بفرسته به این هدفمم برسم 

انشاءالله هر کی که برام دعا کرد یا برام صلوات فرستاد خدا خودش دلش و خوشحال کنه و مشکلاتشو حل کنه 

انشاءالله  الهی آمین:)

خداراشکر حال بهتر شد من خیلی رعایت میکنم ک از قبولی و اینا زیاد نگم اینجا چون ک نمیخوام اونایی نشدن ...

اتفاقا من تنها دلیلی که بعضی اوقات میام این سایت اینه که ببینم افراد پشت کنکوری هم میتونن موفق بشن

چون الان دوستای نزدیکم همه فردا میرن دانشگاه خیلی احساس تنهایی میکنم

میام اینجا میبینم افرادی مثل من هستن که موفق شدن خیلی انگیزه میگیرم

سلام رهگذر جان خوبی؟ در چه حالی ثبت نام کردی؟

سلام عشقم عاره کافی نت ک گفت ثبت نام شد ....

عموت واسه همین داره میاد واسه عرض تبریکی آقا دکتری هم تور کن تا تکمیل بشه😄

😅😅😅😅 عزیزممم من امیدوارم دیگ ب بقیه بده خدا ب خانوادم من دیگ چیزی نمیخوام

اتفاقا من تنها دلیلی که بعضی اوقات میام این سایت اینه که ببینم افراد پشت کنکوری هم میتونن موفق بشنچو ...

تامیکای من از سال ۹۹ نگا کن اولین تاپیک انگیزه ات بیشتر میشه

من دوست دارم سال بعد دبیری زبان فرهنگیان قبول بشم دانشجو فرهنگیان بشم و برم دبیری زبان در دانشگاه ف ...

برات ۵ تا صلوات میفرستم گل ❣️❣️