2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میخوری خوبی؟

اره کنترل می‌کنه

بعدم‌ نمی‌دونم اعتقاد داری یا نه

چند سال پیش وضعم بد بود راه ب راه تشنج داشتم میرفتم نوار مغز چیزی نشون نمی‌داد

آخرش بردن دعانویس...آخه میگن تشنج ی ورشم ربط داره ب همچین چیزایی

بهم گفت ت الکی میری دکتر...برا ت با دکتر حل نمیشه

همزاد داشتم دفع کرد

ازون موقع ب بعد بهترم...اما مطمئن شدم ک از همزادم...چون دلیل علمی نداشت تشنجم...سی تی اسکن،ام از ای...نوار مغز،همشون سالم نشون میدادن

حتی زمان کرونا بعد تشنج مستقیم بردن نوار مغز،اصلاااا چیزی نشون نداد

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
خب با دعا خوب شذی؟دیگه چرا دارو میخوری؟

میدونی همین موضوع منو سردرگم می‌کنه

الان من اون لوبلو مصرف میکنم...چند روز نخورم دوباره حمله ها شروع میشن

ب شدت قبلیا نیست منظورم قبل دفع همزاد

ی دکتر بود من همه چیو بهش گفتم حتی این همزادو اونم قبول کرد کاملا گوش میداد...گف تشنج مث سرما خوردگی نیس بیاد و بره...تشنج رو مغز یادش میمونه چون ی حالت عادی نیست کلی اتفاقا درش میوفته...برا همین باید دو سه سال از روی آخرین حمله یا تشنج بگذره تا مغز فراموش بکنه اون حالتو...برا همین فعلا بهم گفته بخورم...فعلا نزدیک ی ساله تشنج نکردم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
آره نشون میده عزیزممن صرع دارم همه راه هارو رفتم اگ به تازگی تشنجی صورت گرفته برین نشون میده

درمان صرع و تشنج 👇🏻

قبلا یکی از کاربرهای نی نی سایت ازم خواسته بود تحقیق کنم

استرس باید کنترل بشه ( سومین تاپیکم راجب کنترل استرس رو بخونید و اگه مشکل شخص دیگه ای هست باهاش صحبت کنید کنترل کنه )

تغذیه سالم و به اندازه همه چی ضرر هم داره فقط باید رعایت کنی ضرر کمتر برسه ، آزمایش چکاپ کامل ویتامین ها بدی ببینی کدوم ویتامینت کم هست جبران کنی؛ بهتره با موادغذایی جبران کنی تا با داروی شیمیایی

سردی کمتر مصرف بشه همراه با گرمی مثلا فلفل سیاه و ..

کنترل کردن فشار خون مهمه دستگاه فشار بگیرید چک کنید و مشکلی بود فورا درمان کنید ؛ گشنه نمونید فشار رو بگیرید افت نکنه اگه افت کرد یه چیز شیرین مثلا خرما ، عسل و.. بخورید علائم افت فشار رو سرچ کنید بدونید نشانه هاشو

درصورت تب قرص تب بر بخوری ، برای خردسالان شربت تب بر هست یا پاشویه کنی با یه دستمال نم دار خنک یا کمپرس سرد بذاری رو بدن هم خوبه البته راجب کمپرس موارد منع مصرف روسرچ کرده چون واسه بعضیا مضره دوش گرفتن با آب ولرم هم  خوبه ، روتو نباید بپوشونی  ، از عفونت پیشگیری و درمان کنی اینجا گفتم راجبش سرچ کنی راجب پیشگیری و علائمش که بدونی اگه عفونت داشتی زود درمان کنی یکی دوبسته قرص آنتی بیوتیک مصرف کنی برای خردسالان شربت آنتی بیوتیک خوبه

باید خواب کافی داشته باشی

اگه بیماری خاصی داری درمان کنی یا اگه درمان قطعی نداشت کنترل کنی

مصرف آب فراوان و عرقیجات مثلا گلاب و .. گوگل سرچ کنی چی خوبه

انواع دمنوش و عرقیجات هست برای درمان گوگل سرچ کنید

برای خردسالان بهتره سرچ کنی ببینی کدوم مضر نیست همونو مصرف کنی

دکتر طب اسلامی و سنتی ، دکتر ضیایی گفته دمنوش گل راعی یا افتیمون صبح یه قاشق چای خوری با یه استکان آب جوش ، دمنوش گل بهار نارنج هم همینطور عصر

* قبل خواب جویدن سیاه دانه و عسل شب قبل خواب برای صرع و تشنج حتی در کودکان *

دوسین بخرید یا خودتون درست کنید سیاهدانه رو آسیاب کنید و فورا با عسل ترکیب کنید

(گوگل سرچ کنی کلیپ دکتر هست که گفته)

ممکنه از عوارض دارو باشه که اگه درآخر با رعایت همه چی باز مشکل بود دارو قطع بشه یا داروی دیگه ای مصرف بشه راجبش سرچ کنید و* یا با دکتر مشورت بشه *

باقی روش های درمان رو سرچ کنید

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

2810