2777
2789
عنوان

هوشبری رو ب سختی قبول شدم چرا میگن کار نداره دلسرد میکنن ادمو🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 108 پست
رهگذر جان پشت سر پزشکی میگن سخته و فایده نداره و درآمد نداره پشت سر دارو میگن نسخه پیچ به دندون پزشک ...

ای جانم عزیزه دلم عاره درست میگی فدات شم🤧💚 پشت سر هر چیزی حرف هست من ک رشته ام رو دوسش دارم و از بابت انتخابش خوشحالم هم کلاس داره هم پرستیژ هم اینک کارش رو هم خدا بزرگ 

فقط نگران مادرمم میخوام ازش دور بشم چجوری دوریم تحمل کنه وابسته اش بودم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سعی کن کمتر به حرف مردم اهمیت بدی من مدیریت خودم و همه بهم میگفتن کار نیست،اما خداروشکر با بهترررین ...

چشم چشم 🤗 درست میگی عزیزه دلم 

ببین ماها هر کارم کنیم دکتر هم بشیم تهش میگن عه تازه عمومیت گرفتی کار نبست برو متخصص شو 

هر کارم کنی ی چیزی میگن 

دوست دارم قبل رفتنم ک بهمنه مادرم وابستگی کمتری بهم داشته باشه هم من هم اون جداییمون سخت نشه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه دوست قشنگمخیلیا حسودن چون خودشون هیچی نشدن بقیه رو تخریب می کنن همین که پیرا روزانه قبول شد ...

عزیزه دلم🤧😍🩵 عاره من همین رو هم ب سختی ب دست اوررم خداروشکر 

دوس دارم من بعد توی بدترین شرایط هم بگم خداروشکر 

ای جانم عزیزه دلم عاره درست میگی فدات شم🤧💚 پشت سر هر چیزی حرف هست من ک رشته ام رو دوسش دارم و از ب ...

تو باید مستقل شی و بری دنبال آرزو هات 

نذار دلبستگی ها مانع پروازت بشن 

خدارا چه دیدی شاید شرایطت جور شد و خواستی مهاجرت کنی به یه کشور عالی😍😑

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
فداتون بشم من الهی دوست دارم تاپیک ثبت نام و خرید دانشگاه بزنماما نگرانم اونایی قبول نشدن غصه بخورن ...

بزن خب اونایی که قبول نشدنم انگیزه میگیرن 

حتی منی که کنکوری نیستم تاپیکای الانتو میبینم انگیزه میگیرم و حس خوبی میگیرم ازت

و واقعا برات خوشحالم رهگذر ❤️🥲

والا تنها کسایی ک بخ من گفتن رشته های پیرا کار ندازه کسایی بودن ک صد بار کنکور دادن آخرش رفتن زبان و جغرافی 

از در بیمارستان هم رد نشده بودن 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

اتفاقا بنظرم کارش خیلی بدون استرس تر و بهتره و فقط تو اتاق عمل حضور داری نه مجبوری همش بری بیای استرس و فشار کاری تحمل کنی نه مثل اتاق عمل تمرکز زیادی داشته باشی انشالله موفق باشی دوسال طرح که گذروندی زود استخدام کیشی

رهگذر جانِ عزیز سلام خیلی خیلی بهت تبریک میگم واقعا خوشحال شدم برات من تاپیکهاتو از دو سال پیش دنبال میکردم حتی شب امتحان نهایی فارسی که تاپیک زدی از ته ته قلبم برات خواستم امسال حقتو بگیری از کنکور😍

امیدوارم همیشه شاد باشی دختر جان😘😘😘

کاربری دست دونفره..من و دوستم

چون پرستار کم دارن شما میتونید به عنوان پرستار توی بخش کار کنید من دانشجو پرستاری هستم ولی دیدم هوشبری که به عنوان پرستار کار میکنه نگران نباش خیلی خوشحال شدم برات خدا بزرگه وقتی تو رو توی این مسیر قرار داده فکر اخرشم کرده

چون پرستار کم دارن شما میتونید به عنوان پرستار توی بخش کار کنید من دانشجو پرستاری هستم ولی دیدم هوشب ...

سلام عشقم ایشالله امیدوارم فقط تهش بیکار نمونم🥺

اجی مدام میترسم ک ی اتفاقی بیوفته نتونم برم دانشگاه نمیدونم جرا اینجوری حس میکنم 

شما اگ بودی بین پرستاری و هوش و عمل بازم پرستاری انتخاب میکردی ؟؟

من واقعا کسیو میشناسم که هوشبری خونده و الان سرکار میره مرتبط با رشتشاصلا و اصلا بهشون توجه نکن رهگذ ...

سلام عشقم نمیدونم چرا الان پیامت رو دیدم عزیزه دلمی مرسی ک انرژی مثبت میدی 😍😍😇

ایشاللههههه اجی هنوز آستری و وسواس از دوران کنکور ب جا مونده خیلی اذییتم میکنه 

والا تنها کسایی ک بخ من گفتن رشته های پیرا کار ندازه کسایی بودن ک صد بار کنکور دادن آخرش رفتن زبان و ...

😁😁😁😁 ای جانم مرسی خوشگلم ک بهم انرژی مثبت میدی آدم کلی حالش خوب میشه 😍😍😍