2777
2789
عنوان

هوشبری رو ب سختی قبول شدم چرا میگن کار نداره دلسرد میکنن ادمو🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 108 پست
اتفاقا بنظرم کارش خیلی بدون استرس تر و بهتره و فقط تو اتاق عمل حضور داری نه مجبوری همش بری بیای استر ...

ای جانم ی دنیا هم از شما ممنونم عشقممممم 

کلی ب ادم انرژی مثبت میدییییین عاره میگن کارش سبک هسو و فرسایش کمتری داره حتی شبا ک عمل کنتراست میتونیک بگیرین بخوابین 😅

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام عشقم نمیدونم چرا الان پیامت رو دیدم عزیزه دلمی مرسی ک انرژی مثبت میدی 😍😍😇ایشاللههههه اجی هنو ...

قبلا جواب داده بودی 😂😅

حتما برو دنبال درمانت عزیزم درک میکنم خیلی سخته ولی تو از پس کنکور بر اومدی حتما از پس اینم بر میای ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عشقم ایشالله امیدوارم فقط تهش بیکار نمونم🥺اجی مدام میترسم ک ی اتفاقی بیوفته نتونم برم دانشگاه ...

من اره حقیقتا 

ولی امروز رفتم اتاق عمل دیدم چقدر کار بچه های هوشبری جذابه

من اره حقیقتا ولی امروز رفتم اتاق عمل دیدم چقدر کار بچه های هوشبری جذابه

پرستاری میگن بازار کار و مهاجرت عالی داره

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️