2777
2789

مدام میبینم اینجا میان میگن کار نداره آدمو دلسرد میکنن 

ب سختی قبول شدم این رشته رو 🥺 همه برام خوشحالن ... کلی خانوادم ذوق دارم اما خیلیا میان بهم میگن کار نداره وسط ذوقم میگن پشیمون میشی رشته ات بیکار میمونی قسمم میدن نرو و .... آدم رو دلسرد میکنن 

میگن کاری نداریم نمی‌خواهیم ناراحتت کنیم ولی رشتت کار نداره خب عزیزم من الان قبول شدم و ثبت نامش کردم پول پرستاری دانشگاه آزادم نداره 

الان دیگ چ هدفی داری ب من میگی رشتت کار نداره ای بابا💔🫂

من رشتم رو دوسش دارم همینم ب سختی ب دست اوررم بعد کلی تلاش و سختی 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

فقط یکیشون هست 🥺💔 مدام این حرفا رو میگن بهم آدم دلسرد و ناامید میکنن

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم برات خیلی خوشحالم کار هست اتفاقا...

خودمم خوشحالم 🫂 نمیدونم چرا ی عده میخوان ناامیدم کنن

حتی اگه پرستاریم قبول میشدی باز چند نفر بودن که میگفتن پرستاری که خوب نیست و شیفت شب داره و برای خان ...

دقیقا میزنن تو ذوق آدم 

حداقل کارش سبک و تمیز تره برای کارم خدا بزرگ

تو عمرم نشنیدم کادر درمان بیکار باشن. عروس دایی من هوشبری خونه تو بیمارستان شهر ما آنقدر هوشبری کمه ...

دقیقااااااا 🥺🥺🦋🦋 خو م دوست دارم بعدش برم تو بیمارستان خصوصی راحت 

خدا بزرگ 

مبارکه، همیشه کار هست رتبه ات چند شد تپ منطقه عزیزم

قربونت برم من عزیزه دلم ترازم ۷۷۰۰

رتبه رو بد دادن خیلی بد توی منطقه ۲ 

عزیزم اولا بهت تبریک میگم 

دوما به حرف هییییچکی گوش نکن غیر از خودت

منم رشته مورد علاقه ام رفتم از همون اول خیلیا گفتن کار نداره فقط اسم داره

ولی من خواستم و علاقه داشتم

تلاشمو کردم و نتیجه اشم دیدم 

هرچقدر پول زیاد باشه یا کم 

مهم اینه همین چند سال زندگیو با حسرت سپری نمیکنیم

هدفتو دنبال کن

وقتی میبینن انقدر مشتاقی همه جوره استخدامت میکنن

قربونت برم من عزیزه دلم ترازم ۷۷۰۰رتبه رو بد دادن خیلی بد توی منطقه ۲

موفق باشی رتبه ات هم خودت به دست آوردی دیگه، رشته ات هم خوبه، کار هم هست

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…