2777
2789
عنوان

هوشبری رو ب سختی قبول شدم چرا میگن کار نداره دلسرد میکنن ادمو🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 108 پست
تبریک میگم رشته خوبیهاتفاقا برای رشته های پیراپزشکی هم ایران هم کشورهای غربی کار هستتمرکزتون بذار رو ...

مرسیییی عزیزه دلم همیشه قبولی ی رشته خوب آرزو بود برام

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اتفاقا کار هست،و کارشم تمیز تر و بهتر از پرستاریه از نظر من

منم تمیز بودنش دارو دوس دارم سبک هم هست

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد به حرفای مردم اهمیت نده خودشون همینو قبول شده بودن با سر میرفتن چرا انقدر تاثیر میگیرث

من خودم دوسش دارم🥺😍🩵 هوشبری اسمش رو ب هر کی میگم تشویقم میکنه من همیشه نداشتم این جایگاه رو آبجی الان خدا بهم داد قربونش برم

من خودم دوسش دارم🥺😍🩵 هوشبری اسمش رو ب هر کی میگم تشویقم میکنه من همیشه نداشتم این جایگاه رو آبجی ...

خب پس خداروشکر 

توجه نکن به حرفاشون 

بگو من خودم دوست دارم و به صلاح خودم میدونم 

تو نظر نده

به زور ادامه میدم اما لبخند میزنم :) كاش معجزه ای بشه کاش

سلام رهگذر جانم 

بعد مدتها فقط بخاطر اینکه ببینم چی کار کردی امسال اومدم نی نی سایت 

خیلی بهت تبریک میگم عزیزم امیدوارم موفقيت هات روزافزون باشه و بهترین ها برات اتفاق بیوفته دلمو شاد کردی خدا همیشه شادت کنه❤

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪
سلام رهگذر جانم بعد مدتها فقط بخاطر اینکه ببینم چی کار کردی امسال اومدم نی نی سایت خیلی بهت تبریک می ...

فداتون بشم من الهی دوست دارم تاپیک ثبت نام و خرید دانشگاه بزنم

اما نگرانم اونایی قبول نشدن غصه بخورن 💔 دلشون بشکنه چون یادمه خودم چ حالی داشتم

اگ نمیزنم تاپیک از ثبت نام و خرید وسایل ب خاطر اینه ولی امشب احتمالا میرم میزنم نمیدونم بنظرت بزنم‌؟؟؟؟

فداتون بشم من الهی دوست دارم تاپیک ثبت نام و خرید دانشگاه بزنماما نگرانم اونایی قبول نشدن غصه بخورن ...

بزن عزیزم بعد این همه سختی و تلاش الان حقت کیف بردن از زندگیه خوشحال باش ماهم از خوشحالی هات خوشحالیم💃❤

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

واییییی بسه توروخدا باز انرژی منفی نده به خودت خدا قهرش نگیره...شاید همین هوشبری واست بهترین رشته باشه تو که از اینده خبر نداری نمیدونی چی در انتظارته

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

كار هست اتفاقا ادامه بده موفق باشي

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم