2777
2789
بعدبرگشتت تامدت ها اشتباهی ازهیچکدوم سرنمیزنه ،بازم میگم خودتم اخلاقت انگار زودجوش میاری وزیاد گیرمی ...

برگردم بازم خانواده شوهرم دخالت مبکنن؟ 

بازم شوهرم به حرفشون هست یا دیگه کمتر بهشون اهمیت میده ؟ 

خونه مون کی جابجا میشه ، چون طبقه بالا مادر شوهرمم اذیت می‌کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط حس ششم قویه

عاغا قبلا یه سوال دیگه ازتون پرسیدم بنظرم خیلی حستون قوی بود

میشه اینم جواب بدین لطفا؟ اسمم لعیا

ازمون این هفته رو قبول میشم؟ مربوط به شغلمه، به صلاحمه قبول بشم یا نشم؟ کلا آینده‌ی شغلیم چجوریه؟ کارمندی رو ادامه میدم یا نه؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

عاغا قبلا یه سوال دیگه ازتون پرسیدم بنظرم خیلی حستون قوی بودمیشه اینم جواب بدین لطفا؟ اسمم لعیاازمون ...

احتمالش هست قبولی،ممکنه اولش خیلی شوق داشته باشی ولی بعدش یه کم خستگی میبینم

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

ممنونم ببخشید امضاتون رو هم الان دیدم

لطف کردین

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

@ماه_زیباا   عزیزم در پیام خصوصی کارم خیلی واجب بود و سوال های مهمی داشتم،کاش قطع نمی کردی😪،لطفا این سوالم را جواب بده که مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج دارم چیه؟در مورد حروف اشمی و شغلش چی حس می کنید؟من چند سالگی ازدواج دارم؟مرسی گلم

پزشکی درآیندتون ندیدم ،ولی شخص موفقی هستی،عاشق فردی میشید وباهاش ازدواج دارین هردوتون ازاین ازدواج ر ...

منم بگووووو 

پزشکی قبول میشم یا دندون؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜