2777
2789
عنوان

قبول دارین

78 بازدید | 16 پست

ازدواجی که با عشق انجام میشه>>>>ازدواج سنتی

البته که ازدواج سنتی هم قشنگه هااا

ولی خب عشقی که ازدواج برسه یه چیزه دیگس

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نهخیلی عاشقانه هارو دیدم ک بعدا سرد شدن یا سنتی هارو دیدم ک خیلی عاشق شدنپس نمیشه گف این خوبه اون بد ...

البته که این طور هسته نهم ذاته

ولی خب فک کن چه قندی تو دل دو طرف آب میشه

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍
اگه واقعا عاشق باشن ارهمن چون فک میکنم هیچکس واقعی عاشق نمیشه نمیتونم این چیزا رو باور کنم

عزیزم 

منو تو روحی تو بدنمونه که از خداس 

که خود عشقه و همه عاشقشن

بعد یعنی تو این دنیا کسی نیس که بخوایم در قلبمون رو به روش باز کنیم؟؟  

چی بگم🤷‍♀️انقد بد شنیدم ک بدبین شدم وگرنه از اول ک اینطور نبودم

متاسفانه چشمون اینقدر به بدی عادت کرده 

خوبی رو نمیبینی

تو اطرافیان خودمون چرا زیاد هستنولی اینجا انقد خوندم ک فک میکنم۹۹درصد مردا خیانتکار و بددهن و دست بز ...

اولادمن تا حالا اینجا کسی رو ندیدم که بیاد بگه قربون شوهرم برم

دوما اگه اینطوریه و همه مردا بدن چرا بیرون نی نی سایت مرد خوب پیدا میشه؟

اولادمن تا حالا اینجا کسی رو ندیدم که بیاد بگه قربون شوهرم برمدوما اگه اینطوریه و همه مردا بدن چرا ب ...

همه اینارو‌میدونم ولی نمیتونم خودمو قانع کنم و دیدم رو عوض کنم

دست خودم نیست فک میکنم همه مردا دیر یا زود از زن و بچه و زندگی زده میشن

همه اینارو‌میدونم ولی نمیتونم خودمو قانع کنم و دیدم رو عوض کنمدست خودم نیست فک میکنم همه مردا دیر یا ...

بده خیلی بده

ولی خب شاید یه مرد خیلی خوب پیداشد که خوشبختت کرد و نظرت رو عوض کرد