2777
2789
عنوان

ناهار چی درست کردید بگید ببینم گشنمه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 104 پست
گذرت به خوابگاه بخوره بلااستثنا همهههه عدس پلو و ماکارونی دارن😂

پایه ثابت غذای سلف😅

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اینستا بودم یه خانمه دکتر زنانه خیلی راجع به سرخ کردن بد میگه و میگه بدتر از اون اینه که این غذای سمی سرخ شده رو مامان به بچه میده و بچه فکر میکنه خوبه... 

دیگه جوگیر شدم و ماکارونی بدون روغن درست کردم منتظرم ببینم چی میشه البته بعد از پخت روش روغن زیتون میریزم. 

میخوام غذاهای رژیمی یاد بگیرم

من عاشق اینم از مهمونی غذا زیاد بیاد فرداش بخورم

وااای روز بعد که هیچی 

ما هر بار مهمون بیاد کلی غذا اضافه میاد یعنی مامانم دستش نمیره کم غذا بپزه 

بعد که مهمونا میرن آخرشبی میوفتیم به جون غذاها وای که نگم برات از لذتش😂😂

کاربری دست ۲ نفره🙂
وااای روز بعد که هیچی ما هر بار مهمون بیاد کلی غذا اضافه میاد یعنی مامانم دستش نمیره کم غذا بپزه بعد ...

خیلی میچسبه لامصب

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مبارک باشه عزیزم خوشبخت شی♥️منکه خواهر ندارم خودمم مجردم خیلی حس تنهایی دارم🥺

من خواهر دارم ولی ی شهر دیگن اصلا باهاشون راحت نیستم 

وقتایی که برمیگردن خواهرام با زنداداشام فقط باهمن یعنی من فقط با حسرت نگاشون میکنم 

خیلی حس بدیه خیلیی 

ی طورایی تورو فقط بچه میبینن یا شایدم کلفت چون فقط دستور میدن فلان کارو بکن فلان کارو نکن🥲

کاربری دست ۲ نفره🙂
2810