2777
2789

چیکار کنم؟تروقران کمکم کنید نفسم بالا نمیاد

بفهمه چون اشنا هم هست اینبار میزاره میره تروخدا بگید چی کنم زنه اشناعه

شمارشو دیدم. امار مارو به عنوان دوست میبرده به بابام

با بابام حرف میزنه

چی کنم؟خودم میخام یکاری کنم 

(به کسی بگم اون زنه رو ادب کنه از طرف خودمون)بدون اینکه معلوم بشه

تروخدا نگید بگو نمیشه اینبار تروقاطمه زهرا کمک کنید

با زنه حرف بزن بترسونش

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چقد سخت انشالله خدا به دلت آرامش بده

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

نگو

خودت از پیاما حرفاشون عکس بگیر یا شات بگیر بریز رو گوشی خودت

به زنه ناشناس پیام بده عکس رو جوری برش بزن که پیامای بابات معلوم نباشه

بگو هک شدی اگر دست از این کارات برنداری پخشش میکنم به شوهرت میگم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
اون زنیکه چند سالشه؟من خودم اگه دل و جرئت داشتم پارش میکردم ولی ندارم به زنه بگو ابروتو میبرم دیگه ...

خودم نمیتونم

همه جیو میره به بابام میگه نمیشه

میخام غریبه بفرستم

اینکاروکنم؟؟؟؟

داداش داری بگو داداشت بترسونتش

نگوخودت از پیاما حرفاشون عکس بگیر یا شات بگیر بریز رو گوشی خودتبه زنه ناشناس پیام بده عکس رو جوری بر ...

میخام یکی بفرستم بالا سرش تهدید کنه

بفرستم؟؟؟؟

میخام خانواده نفهمن

زنه از من بویی ببره به بابام میگه

میخام ناشناس بترسه

به نظرم به مامانت نگو گناه داره طفلی 

2810