2777
2789
عنوان

ترو فاطمه زهرا‌بگید به مامانم بگم پای یه زن دریمونه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 64 پست
من متوجه خیانت یکی از ادمای نزدیک خودم به همسرش شدم واقعا داشتم سکته میکردم و کلی مدرک ازش جمع کردم ...

منم میخام ناشناس باشه

بقران لازم باشه به شوهرشم میکم

فقط نمیخام بفهمن چیزی میخام ناشناس باشه اون زن فقط گورشو گم کنه

دارم میمیرم از استرس

تروخدا دعا کن برام تروخدا دعا کن همه چی درست شه

من چیکارکنم اخه

منم میخام ناشناس باشهبقران لازم باشه به شوهرشم میکمفقط نمیخام بفهمن چیزی میخام ناشناس باشه اون زن فق ...

درست میشه ان شالله

درکت میکنم خیلی حال بدیه من تا چند ماه خواب و خوراک نداشتم

اتفاقا زنه بهم شک کرده بود و چندین بار میگفت اگر تو داری اینکارو میکنی دست بردار ولی من هیچوقت زیر بار نرفتم قصد من نجات زندگیش بود چون داشت خیانت جنسی میکرد با ادمی که اصلا دوستش هم نداشت 

چون برام خیلی عزیز بود و دوست نداشتم زندگیش بهم بخوره برای یک اشتباه احمقانه؛ اینکارو کردم 

بعد از اینکه دست برداشت از کارش تمام مدارک رو پاک کردم 

خیلی مدارک داشتم که خیانت جنسیش رو اثبات میکرد ولی به شوهرش فقط چت هاش رو دادم در حد اینکه بفهمه دور و برش چه خبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میشه ان شاللهدرکت میکنم خیلی حال بدیه من تا چند ماه خواب و خوراک نداشتماتفاقا زنه بهم شک کرده ب ...

تروخدا فقط بهم بگو

اینکاری که ناشناس برم سراغش و تهدیدش کنم بلکه جمع بشه و بره درسته؟
بگم اون فرد چیکار کنه؟چی بگه؟میخام حضوری تهدیدش کنه بترسونه با چهره غریبه؟

تروخدا کمکم کن

من خودم کاری نمیتونم بکنم میخام به اونشخص بگم

2805
تروخدا فقط بهم بگواینکاری که ناشناس برم سراغش و تهدیدش کنم بلکه جمع بشه و بره درسته؟بگم اون فرد چیکا ...

به نظرم حضوری اینکارو نکنی بهتره 

اگر اینستاگرام داره از پیج اینستا اقدام کن با پیج فیک‌ هر زمان حس کردی میخواد تهدیدت کنه برا پیگیری کردن دلیت اکانت کن و یه ایدی جدید بساز و بهش پیام بده 

باید ترس رو بندازی تو دلش و تاکیید میکنم باید مدرک داشته باشی