2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای عضوگیری بدون تذکر میبندیم ولی شما قبلا هم به دلیل عضوگیری کاربریتون بسته شده بود

نی نی یار عزیز چرا معلق شدم الان چندین هفتع س لطفا پیگیری کنین خاهش

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
یعنی تیک مرا به خاطر بسپار رو میزنید؟ و تو مرورگر هم سیو میکنید ولی باز خارج میشه از کاربریتون؟

ولا منوهم دوماه بیشترتعلیق کردین هرچی هم تماس گرفتم وخواهش کردم کاربریموبرگردونین نشدکه نشد،دلیل تعلیقم هم نمیدونم چی بود بدون تذکرتعلیق شدم

ولا منوهم دوماه بیشترتعلیق کردین هرچی هم تماس گرفتم وخواهش کردم کاربریموبرگردونین نشدکه نشد،دلیل تعل ...

چی بود کاربریتون؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام عزیزم ، صبح ، اومدم سایت ،همش باکاربری مختلف طرف اومده بود،همش تبلیغ وشماره فالگیر ، تگتون کردم ...

سلام عزیزم من که صبح ها نیستم نی نی یار سه هستن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
آنجلابودم عزیزم

تاپیک انتخابات رای این چیزا نزدین؟ اگر نزدین تاپیکهاتون رو دادین گزارش بزنن؟