2777
2789
نی نی یار عزیز چرا معلق شدم الان چندین هفتع س لطفا پیگیری کنین خاهش

سلام

به تماس با ما همین پایین صفحه اس پیام بدین نیاز به کاربری نداره باید اطلاعات کاربریتون رو مثل ایمیل یا شماره ای که عضو بودین بدین درخواست وصل کنین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن ولا من تاحالا هیچ گونه تاپیکی نزدم چه برسه تاپیک انتخابات

اسمتون رو پیدا نکردم که چک کنم دلیل قطعتون چیه اسم مستعار همینطوری بدون پیشوند و پسوند آنجلا؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
اسمتون رو پیدا نکردم که چک کنم دلیل قطعتون چیه اسم مستعار همینطوری بدون پیشوند و پسوند آنجلا؟

عزیزم مثلا امروز بااین کاربری جدید اومدم به محض اینکه ازصفحه خارج میشم بازم فقط به عنوان خواننده خاموش میتونم بیام وبرااینکه بتونم توبحثا شرکت کنم بایددوباره اطلاعات واردکنم

سلام به تماس با ما همین پایین صفحه اس پیام بدین نیاز به کاربری نداره باید اطلاعات کاربریتون رو مثل ...

کجا ؟ من میزنم نمیشه تورخدا درستش کنین .من از کجا بهتون بگم اطلاعاتمو ؟

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6848928/خسته-شدم-ازینکه-شبا-بیام-خونه-مادرشوهرم-بخوابممیشه-بیاین-راهنماییم-کنین

پاک بشه لطفا

عضو گروه💙💙وزن اولیه ۷۷.قد۱۷۰    وزن فعلی ۷۵.   .هدف اول۷۳..هورااااا ۷۲ کیلو شدمممم    .هدف دوم ۶۹. ۶۹.۱۱/۳۰کیلو شدمممممم 🥰🥰🥰12/7  67کیلوووشددمم  .هدف سوم ۶۵.    تا عید ۱۴۰۳ گاهی به چیزی که میخوای نمیرسی چون لایق یک چیز بهتری هستی!🤍🕊
سلام نام کاربری من رو بگذارید مال _خودمن_باش @نی_نی_یار_3          &nbs ...

سام این رو که تازه تغییر داده بودید

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید