2777
2789
عنوان

خانم هاکی بیداره توروخدا بیاییدشوهرم تاحد مرگ منو کتک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 105 پست
خدا رحمت کنه عزیزم خب برادر خواهر دایی عمو و...بالاخره باید یکیو داشته باشی دیگه

ممنونم ازتون چرا برادر بیچارم هس ازاین میترسن خودمم میترسم بنظرتون خودم بزم بیمارستان اوتجابگم شوهره زدع چی میشه 

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
میخام برم بیمارستان خب پلیس دم خونه نیاد پیش همسایه ها رسوا نشم ازبیمیارستان بگم ک شوهر روانی م زده ...

وا دختر چقدر ضعیفی یعنی چی رسوا بشم. اون ایکبیری رسوا میشه. حس میکنم تو یه شهر کوچیکه زندگی می‌کنی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم خوبه.. ولی پلیس بیاد صورتجلسه کنه خیلی به نفعته... رسوایی نداره دخترخوب... بلانسبت جمع شوهرت غل ...

راستش ازابرومون میترسم نمیخام همه نگاه مون کنن بخندن😭بنظرتون برم اونجابگم شوعرم زده کمک میکنت

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
واقعا؟ای بابا پس زن چ خاکی تو سرش کنه

نمیدونم واقعا اخه شاهد از کجا بیاره وقتی خودشون دوتا خونه بودن خیلی قانون عجیب و مسخره ایه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مگه شماها خانوده ندارید که میزارید یه مرد اینقد خفت و خاری بهتون بده؟! پیش مادرت نون خشک بخوری بهترازاینه بااین مرد زندگی کنی....برو دادگاه ازش شکایت کن و مهریتو بزار اجرا تا آدم بشه... البته بعید میدونم شما انجام بدی 

خستم، خیلی خسته
نمیدونم واقعا اخه شاهد از کجا بیاره وقتی خودشون دوتا خونه بودن خیلی قانون عجیب و مسخره ایه

بله این وقت شب ازساعت ۳شب زده 

اسی بخاطر هرکی که دوست داری جمع کن از این خونه برو خدا برات درست میکنه بسپار بهش بقیشو، فقط برو

برم خونه مامانم یعنی؟

اسی بخاطر هرکی که دوست داری جمع کن از این خونه برو خدا برات درست میکنه بسپار بهش بقیشو، فقط برو

برم خونه مامانم یعنی؟