2777
2789
عنوان

افسردگی یا پوچی

249 بازدید | 37 پست

نمی‌دونم چطوری بگم اتفاقات خوب میوفتن ولی دیگه احساس خوشحالی نمیکنم اتفاقات بد بیشتر فرسوده و خستم میکنن تحملم پایین اومده سریع عصبانی میشم بعد پشیمون میشم و واقعااخرین باری که احساس رضایت کردم رو یادم نمیاد این افسردگیه؟

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیامون همینیم چون پر از دوییدن و نرسیدن شدیم..

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
وارد سن بزرگ سالی شدنت مبارک

یعنی بررگسالی همینقدر پوچه؟

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
منم افسردگی داشتم

علائم من شبیه افسردگیه؟ پیش تراپیست رفتید؟

گوشیو کم استفاده کن مخصوصا اینستا و نماز بخون مثل عسل حس خوب جاری میشه تو وجودت

قبلا نماز میخوندم بعد از یک مدتی به طرز عجیبی به همه چی بی اعتقاد شدم نه به خاطر فضای مجازی بخاطر تجارب زندگی خودم ،حقیقتش خودمم میخواستم بازم نماز و قرآن بخونم ولی حس می‌کنم اینجوری خودمو گول می زنم 

یعنی بررگسالی همینقدر پوچه؟

بیشتر چیزا تو ذهنت منطقی به نظر میاد و این درگیری ذهنی داری که دیگه حوصله هیجان زده شدن برای هر چیزی رو نداری در واقع برای این چیزا خسته ای 

توی این زمان بد نیست یکی دو تا سرگرمی که دوستشون داری و بهت آرامش میدن رو پیدا کنی مثل آهنگ گوش دادن آهنگ زدن مدیتیشن کردن یوگا ورزش کردن کتاب خوندن 

نه نرفتم ولی مشکلم اینه که نمیتونم با ینفر باشم😂

خب الان چجوری کنار میای با این موضوع ؟

من یه نفرم نمیتونم پیدا کنم که تایپم باشه چجوری چندتا چندتا اخه😂💔

خب الان چجوری کنار میای با این موضوع ؟من یه نفرم نمیتونم پیدا کنم که تایپم باشه چجوری چندتا چندتا اخ ...

نمیدونم واقعا

یعنی ینفر سیرم نمیکنه انگار

حس میکنم کمه.. دوباره دلم میخواد با ینفر دیگه اوکی شم جز اون

نمیدونم لامصب چه مرضی گرفتم😂

ونک زندگی میکنم. تامام
قبلا نماز میخوندم بعد از یک مدتی به طرز عجیبی به همه چی بی اعتقاد شدم نه به خاطر فضای مجازی بخاطر تج ...

خب دیگه سوره حج آیه 11 نوشته همینو

از مردم کسی هست که خدا را بر یک جانب و کناره ای تنها به زبان و هنگام وسعت و آسودگی عبادت و بندگی می کند پس اگر خیری به او رسد، دلش به آن آرام میگیرد و اگر بلایی به او رسد از خدا رویگردان میشود  

او در دنیا و اخرت (هردو) زیان میبیند و این همان زیان آشکار است.