2777
2789
عنوان

شمالیا چجور آدمایی هستن🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 126 پست
اینا غیرت رو این میدونن که مرداشون زیر کتک لهشون کنه😅بعد بیان تاپیک بزنن کتک خوردم

من همچین انسانی نیستم
و البته اطلاعاتم به شدت محدود بودن
برای همین نظرمو اول نگفتم..سوالی پرسیدم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من مازندرانیم ک رشت زندگی کردم اصن اینطور نیست حتی خود مرداشون اصن به چشم بدو اینازیاد نگاه نمیکنن ...

من شوهرم رشتی خودم نیستم ولی ساکن اینجام انقدر برای زن ارزش قائل ان، اینجا میگن میریم بیرون متلک می‌شنویم فلان میشه والا من این ۱۷سال اینجا هیچی ندیدم هرساعتی از شبانه روزم تنها بیرون برم امنیت کامل دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم شمالی یه مرد نمونه اس انقدر که به من وخانواده ام احترام میذاره خودم نمیذارم ،قرار نیست شماهمیچ ...

احتمالا جاری های من هستین:)) چون داداشاش خوب بود ولی خودش و باباش واقعا افتضاح و بی غیرت 

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
بعد تازه میگن دیدت به زندگی کوچیکه😑🤷🏻‍♀️

اتفاقا عزیزم همسر های ما مارو کتکم میزنن اینا چیزی نیس که

هنوز بچه ای و معنی واقعی بی غیرتی رو نمیدونی 

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
من شوهرم رشتی خودم نیستم ولی ساکن اینجام انقدر برای زن ارزش قائل ان، اینجا میگن میریم بیرون متلک می‌ ...

دقیقا همه رو مثل ناموس خودشون میدونن 

تو رو خدا لایک نکن جان عزیزت لایک نکن
میدونی اینجوری نیستما اصفهانیم بعد خیلی روی روابط حساسیمولی دوست بابام شمالی بود میگفت ما توی سربازی ...

اتفاقا من عروس اصفهانیا شده بودم و حتی  همکار شوهرم درباره بارداری و اینای زناشون با شوهرم  حرف میزدن  که برام تعجب اور بود 

به نظرم اینکه درباره بارداری زنت بری به مرد غریبه حرف بزنی خیلی زشت ترو بی غیرتیه

همینم من ربط میدم فقط به اون شخص نه کل اصفهانیا(بااینکه این موارد کم نبود)

🌷✨️
دقیقاااااا من و خواهرم و تمامی اطرافیانم داریم با همچین مردایی زندگی میکنیم یه خانمی میگه غیرت یعنی ...

حس نمیکنید دید شما کوچیکه که تجربه زیسته خودتون و انتخاب های غلط خودتون و نسبت به تمام مردای یه جامعه القا میکنید؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من شمالی هستم بدون تعصب نظر دادمدید شما محدوده که با یه چپب همه رو میزنی عزیزچون شوهر خواهرتون اینجو ...

من کی گفتم همه ی شمالی ها همینن 

گفتم اطراف من که همه اینطور بودن 

اطراف تورو نمیدونم 

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
اتفاقا عزیزم همسر های ما مارو کتکم میزنن اینا چیزی نیس کههنوز بچه ای و معنی واقعی بی غیرتی رو نمیدون ...

بچه بودن به سن و سال نیست به دید و نگرش آدمه که برای بعضی خیلی محدوده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
احتمالا جاری های من هستین:)) چون داداشاش خوب بود ولی خودش و باباش واقعا افتضاح و بی غیرت

والا برادرشوهرمم واکثر آقایون فامیل شوهرم بشدت زن دوست هستن ،دیگه این شانس شما بوده همه جا خوب وبد هست 

خدایی خجالت بکشید یعنی چی هر چی شنیدین یعنی حتما اصل و نسب اون قوم برمیگرده به چیزهای منفی‌ای که شنیدین

هنوز این جمله رو که هر جای دنیا خوب و بد پیدا میشه زو درک نکردید؟

یه مورد دیگه هم تاپیک داریم که بارها تکرار شده،به نظرتون کدوم قوم خوشگل تره:/!!!!انگار فقط زیبایی مختص قوم خاصیه و بقیه قوم ها چپ و چپولن

کلا ما ایرانی هستیم و همه اصالت داریم لطفا هم وطن‌های خودتون رو اینجوری قضاوت نکنید و با چیزهایی که شنیدین کل فرهنگشون رو زیر سوال نبرید.

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.