2777
2789
عنوان

شمالیا چجور آدمایی هستن🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 126 پست
بچه بودن به سن و سال نیست به دید و نگرش آدمه که برای بعضی خیلی محدوده

باشه عزیزم فعلا کوچیکی بیخیال 

شایدم چون تازه نامزد کردی اینجوری متعصب شدی نمیدونم واقعا 

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
من انقدر امنیت دارم خودم ماشین دارم این سر گیلان تا اون سر تنها میرم انقدر تو رانندگی وحق تقدم برای ...

دقیقا همینطوره آدم بد هم هست تو هر شهری ولی انصافا خیلی کم پیش میاد چون خیلی‌هاشون برای زن ارزش قائلن

تو رو خدا لایک نکن جان عزیزت لایک نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم فعلا کوچیکی بیخیال شایدم چون تازه نامزد کردی اینجوری متعصب شدی نمیدونم واقعا

نامزد من ترکه🤣🤣🤣کلا شمالی نیست ک متعصب باشم

من با همه کوچیکیم این و فهمیدیم که همه افراد جامعه مثل هم نیستن

شما بزرگی متوجه نشدی عجیبه😅

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بعضیا میگن مردای شمالی بی غیرتن😯 به چشم ندیدم ولی اینجور میگندوستان من نژاد پرست نیستم ولی این رو ز ...

مردای ما عین فرمانده بالا سرمون بهمون امر و نهی نمیکنن 

هر جا بخوایم میریم هر چی بخوایم میپوشیم 

تو هر محیطی هم بخوایم رفت و امد میکنیم با آقایون هم نرنال برخورد میکنیم و عبوس نیستیم 

این اسمش زندگی نرماله نه بی غیرتی 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
احتمالا جاری های من هستین:)) چون داداشاش خوب بود ولی خودش و باباش واقعا افتضاح و بی غیرت

خواهر کوچکم عروس لر ها شده والا ما جز عذاب چیزی ازشون ندیدیم شکاک خسیس منزوی و.... اما نمیتونم تعمیم بدم کل بختیاریا اینجوری ان،شاید اگه متهم قبل ازدواج سخت تر می‌گرفتیم بیشتر تحقیق مبکردیم این شرایط پیش نمی اومد

نامزد من ترکه🤣🤣🤣کلا شمالی نیست ک متعصب باشممن با همه کوچیکیم این و فهمیدیم که همه افراد جامعه مثل ...

عزیزم شما خیلی دختر فهمیده ای هستی ان شاءالله خوشبخت بشی دختر زیبا😍

تو رو خدا لایک نکن جان عزیزت لایک نکن
اتفاقا من عروس اصفهانیا شده بودم و حتی همکار شوهرم درباره بارداری و اینای زناشون با شوهرم حرف میزد ...

خب منم که نگفتم شثالی ها بد هستن

ایران کلی قشر و فرهنگ های متفاوتی داره

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

عزیزم شما خیلی دختر فهمیده ای هستی ان شاءالله خوشبخت بشی دختر زیبا😍

عزیزدل😍😍😍شما لطف داری مهربون

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شمالیا آدمای مهربون و خونگرم ولی کمی بدبین و زودجوشن 

به کسی باج نمیدن، اکثرا پولدار و زیبان ، خانم و اقا براشون فرقی نداره با همه اوکی ان ، کمی جست و جو گرن 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

من با حدود پنج تا شمالی دختر و پسر برخورد داشتم متاسفانه هیچکدوم خوب نبودن😂🤌🏻

ولی میدونم همه جا خوب و بد هست 

آدمهای تودار مرموز خودخواه مغرور و دورویی بودن

و همینطورنمک نشناس و بی ادبی 

اونایی که من دیدم اینطور بودن

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر