2777
2789
عنوان

شمالیا چجور آدمایی هستن🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 126 پست
بعضیا میگن مردای شمالی بی غیرتن😯 به چشم ندیدم ولی اینجور میگندوستان من نژاد پرست نیستم ولی این رو ز ...

میدونی چرا میگن مردای شمالی، بی غیرتن؟ منظور از بی غیرتی شمالیا، مردای رشتیه. 

چون اولین قومی ک اجازه دادن دختراشون برن مدرسه و حق سواد داشتن داشته باشن، رشتیا بودن. برای همین صفت بی غیرت رو بهشون زدن، ک کاملا اشتباهه

درست میگن؟ غیرت و تو چی معنی میکنید؟؟ یکی همش گیر بده محدود کنه اگر آره این از نظر شما غیرته که هیچ

خواهرم داره با به بی رگ و ریشه زندگی میکنه

نه تو این معنی نمیکنم عزیزم

شما تا زندگیشو نبینی نمیتونی قضاوت بکنی

از اینا اطرافم زیاد دیدم نمیگم همشون همینن 

چون خودم زیاد دیدم اینو میگم 

ظاهرا به قدری دیدتون نسبت به زندگی کوچیکه که غیرت رو فقط تو گیر دادن معنا میکنید

ما از اینا گذشتیم

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما جنوبی هستیم رفتیم شمال با سرایدار ویلا تو همون لحظه اول دوست شدیم مامانم دعوتشون کرد با هم ناهار خوردیم بعد ما با بچه‌‌‌هاشون دوست شدیم و رفتیم کلی گشتیم و امام زاده روستاشون رفتیم و حتی شبش رفتیم خونشون سریال دیدیم خلاصه که من فقط یه بار شمال رفتم و همون یه بار خیلی زود جوشیدیم باهاشون🤌🏻❤

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
من شمالی نیستم ولی رشتیا بی غیرتن عزیزم مازندرانیا به شدت غیرتین

اتفاقا مازندرانیم

آملی 

رشتی هارو والا نمیدونم

میدونی چرا میگن مردای شمالی، بی غیرتن؟ منظور از بی غیرتی شمالیا، مردای رشتیه. چون اولین قومی ک اجازه ...

درسته.. پس داستانش اینه
خب پس آره بی غیرت نیستن. از نظر تصور 200 سال پیش ایران، بی غیرت بودن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خواهرم داره با به بی رگ و ریشه زندگی میکنهنه تو این معنی نمیکنم عزیزمشما تا زندگیشو نبینی نمیتونی قض ...

من شمالی هستم 

بدون تعصب نظر دادم

دید شما محدوده که با یه چپب همه رو میزنی عزیز

چون شوهر خواهرتون اینجوریه یعنی همه شمالیا همینن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من شمالی نیستم ولی رشتیا بی غیرتن عزیزم مازندرانیا به شدت غیرتین

من مازندرانیم ک رشت زندگی کردم  اصن اینطور نیست حتی خود مرداشون اصن به چشم بدو اینازیاد نگاه نمیکنن  و این چیزیم ک میگن برای قدیماس ک گیلانیا جزو اولین قومیتی هایی بودن ک اجازه تحصیل به دختراشون میدادن 

🌷✨️
منظورتون چی بود؟

سوال پرسیدم
من خودم هیچوقت بی غیرتی به چشم ندیدم از شمالیا
چون هیچوقت برخوردی باهاشون نداشتم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

درست میگن؟ غیرت و تو چی معنی میکنید؟؟ یکی همش گیر بده محدود کنه اگر آره این از نظر شما غیرته که هیچ

اینا غیرت رو این میدونن که مرداشون زیر کتک لهشون کنه😅

بعد بیان تاپیک بزنن کتک خوردم

اینا غیرت رو این میدونن که مرداشون زیر کتک لهشون کنه😅بعد بیان تاپیک بزنن کتک خوردم

بعد تازه میگن دیدت به زندگی کوچیکه😑🤷🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بی غیرت منظورم این چیزا نبوداینکه حاضر نیستن خرج خونه رو بیارن، براشون مهم نیست زنشون داخل چه محیطها ...

دقیقاااااا من و خواهرم و تمامی اطرافیانم داریم با همچین مردایی زندگی میکنیم 

یه خانمی میگه غیرت یعنی گیر دادن

خدایااا دایره دید بعضیا چقد کوچیکه