دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من شمالی نیستم همسرم شمالیه ولی چون مسافرخونه دارن بارها دیدم از استانهای دیگه دخترا با دوست ...
من دارم در مورد شمال حرف میزنم نه بقیه شهر ها ...یکی از اشناهامون لر بودن ...رفته بودن عروس شمالی گرفته بودن دختره هرررچی پول و دار ندار پسره رو بالا میکشه و میره با عشق سابقش ...دیگه بقیشو خودت برو تا تهش😉
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
بشین،بتمرگ و بفرما ستاش یه معنی دارهاین زن کار میکنه بی غیرتی نیست.وگرنه الان بیشتر زوجا شاغلنتو شما ...
بله عزیزم فرمایش شما درست😉😉