2777
2789
عنوان

شمالیا چجور آدمایی هستن🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 126 پست
بعضیا میگن مردای شمالی بی غیرتن😯 به چشم ندیدم ولی اینجور میگندوستان من نژاد پرست نیستم ولی این رو ز ...

شماهرچی شنیدی قرارنیست بگی، چون اولین نفراتی بودن که اجازه دادن دختراشون تحصیل کنن،ماهم خیلی چیزا درمورد قومیت های دیگه شنیدیم، شمالی نیستم ولی شعورم اجازه نمیده به قومیتی توهین کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا میگن مردای شمالی بی غیرتن😯 به چشم ندیدم ولی اینجور میگندوستان من نژاد پرست نیستم ولی این رو ز ...

همسرم شمالی بود واقعا بی غیرت بود 

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
درست میگن؟ غیرت و تو چی معنی میکنید؟؟ یکی همش گیر بده محدود کنه اگر آره این از نظر شما غیرته که هیچ

بی غیرت منظورم این چیزا نبود
اینکه حاضر نیستن خرج خونه رو بیارن، براشون مهم نیست زنشون داخل چه محیطهایی ممکنه مجبور بشه رفت و آمد کنه( محیط های مردونه)

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بعضیا چقدر کوته فکرن 

شمالی نیستم ولی دوستان شمالی زیادی دارم

اتفاقا مردای خانواده دوست دارن 

واز سر همین خانواده دوستی که به همسرشون اهمیت میدن اون دسته از افرادی که زن ستیزن و زن رو به عنوان بچه بیار و خدمه میدونن بهشون میگن بی غیرت

(خودم جنوبیم )

شماهرچی شنیدی قرارنیست بگی، چون اولین نفراتی بودن که اجازه دادن دختراشون تحصیل کنن،ماهم خیلی چیزا در ...

😉 اینجا پرسیدم تا مطمئن بشم
منظورم از غیرت این نبود که دختر یا همسرشون رو داخل خونه حبس کنن!

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بی غیرت منظورم این چیزا نبوداینکه حاضر نیستن خرج خونه رو بیارن، براشون مهم نیست زنشون داخل چه محیطها ...

مردای شمالی اتفاقا خیلی زحمتکشن

و به همسراشون حق انتخاب میدن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بی غیرت منظورم این چیزا نبوداینکه حاضر نیستن خرج خونه رو بیارن، براشون مهم نیست زنشون داخل چه محیطها ...

دقیقا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

میدونی اینجوری نیست

ما اصفهانیم بعد خیلی روی روابط حساسیم

ولی دوست بابام شمالی بود میگفت ما توی سربازی اصلا نمیگفتیم چند تا خواهر داریم ولی دوست شمالیش عکس خواهرشو نشون میداده و اینا اصلا بد نمیدونسته میگفته چون رفیقیم 

یه حس راحتی دارن

خیلی خوبن

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

همه اینطوری نیستن یکی مثلا مثل برادر من حتی همسایه ها منو ندیدن و نمیشناسن

تو رو خدا لایک نکن جان عزیزت لایک نکن
بعضیا چقدر کوته فکرن شمالی نیستم ولی دوستان شمالی زیادی دارماتفاقا مردای خانواده دوست دارن واز سر هم ...

درسته
اما الان یکی از کاربرا گفت مازندرانی ها اتفاقا خیلی هم غیرت دارن و منم تاییدش میکنم
اما گفت مثلا رشتی ها نه...