2777
2789
عنوان

شمالیا چجور آدمایی هستن🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 126 پست
شماهرچی شنیدی قرارنیست بگی، چون اولین نفراتی بودن که اجازه دادن دختراشون تحصیل کنن،ماهم خیلی چیزا در ...

اره چند روز پیش سره زنگ تاریخ این مورد و معلم تاریخ ما ام گفت بخاطر این به شمالیا میگن بی غیرت که اولین اجازه تحصیل و به دختر دادن

کاربری دست دو نفر میباشد🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حق به اون کاربر میدم ...هرررچی من شمالی دیرم بی غیرت بوده ...یه سری شمالی امده بودن خونمون زنه  داد میزد تو دوران دوستی باردار شدم مجبور شد فلانی منو بگیره😂😂😂 ببین ما هرکدوم به یه ور فرار میکردیم😂😂😂   

یکی  از اشناهامون عروس شمالی دارن ببین عاجز شدن از دستش و خیلییی مثال دیگه هم دارم ولی حقیقا حال و حوصله تایپ ندارم از نظر ما که بیغیرتن

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ما با یکیش گرفتار شدیم انقد بی غیرته راضیه همیشه بکپه زنش خرج خونه رو یدع

همه جای ایران زناش بی غیرتن.چون میکپن تو خونه تا مرداشون خرج بدن.حالا یه جا مرداش بی غیرت باشن😁

شما غیرت داری؟ یا میکپی تو خونه؟

بی غیرت منظورم این چیزا نبوداینکه حاضر نیستن خرج خونه رو بیارن، براشون مهم نیست زنشون داخل چه محیطها ...

الان مثلا قوم های دیگه زن هاشون تو محیط مردانه کار نمیکنه؟؟؟واقعا این حرفا رو از کجاتون میارید

الان مثلا قوم های دیگه زن هاشون تو محیط مردانه کار نمیکنه؟؟؟واقعا این حرفا رو از کجاتون میارید

والا ما که کار نمیکنیم شمارو نمیدونم

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ببین من نخوندم کامنتاتو ولی فک نکن شمال مثل تهران و اصفهانه.

از این طرف تا اون طرف هزاااااار مدل عوض میشه

دو قدم بری اون طرف تر لهجه و فرهنگ و غذا و سبک زندگی عوض میشه

حتی تو یه شهر میگن مردم فلان روستا اینجورین فلان روستا اونجوری.

ینی انقد یا هم فرق دارن.

نمیتونی به راحتی بگی شمالیا اینجورین

بعضیا چقدر کوته فکرن شمالی نیستم ولی دوستان شمالی زیادی دارماتفاقا مردای خانواده دوست دارن واز سر هم ...

دقیقا چون چشم ندارن احترام به زن رو ببینن همسرم شمالیه

الان من دانشجو هستم و همسرم همیشه حمایتم کرده وقراره درسم که تموم بشه دفتر بزنم ولی جاریم لرستانیه هرجا میشینه میگه زن باید خانم خونه باشه کار نکنه واین حرفا چون خانم بودن رو تو مطبخ بودن فقط می‌دونم ولا غیر 

کسی که لغمه دهن بچشو میگیره و تو دهن مهمان میزاره،کسی که بی منت به مهمان و مسافر احترام میزاره بی غی ...

ببین عزیزم مهمون نوازی هیچ ربطی به غیرت و زندگی زناشویی نداره قیمه هارو نریز تو ماستا....والا ما کوردا هم مهمون نوازیم ولی نمیایم مثل شما جار بزنیم که این اون هستیم!

والا ما که کار نمیکنیم شمارو نمیدونم

احتمالاً اینقدر فکر وذهنتون مسموم هست که فکر می‌کنی هر کسی در محیط مردونه کار کنه مشکل داره عزیزم شماها تو محیط مسموم بزرگ شدی دوست عزیز میشه تو محیط مردانه کار کرد وسالم بود 

احتمالاً اینقدر فکر وذهنتون مسموم هست که فکر می‌کنی هر کسی در محیط مردونه کار کنه مشکل داره عزیزم شم ...

بلهههههه شما درست میفرمااایید 😉😉

من حق به اون کاربر میدم ...هرررچی من شمالی دیرم بی غیرت بوده ...یه سری شمالی امده بودن خونمون زنه د ...

عزیزم من شمالی نیستم همسرم شمالیه ولی چون  مسافرخونه دارن بارها دیدم از استانهای دیگه دخترا با دوست پسرتون میان دیگه بقیشو خودت بخون چه کاری میکنن