2777
2789
عنوان

شمالیا چجور آدمایی هستن🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 126 پست

شمالیا غریب نواز و میهمان دوستن و پر برکت ترین سفره ی ایران تو خونه شمالیاست.

ما ایرانیا عادت کردیم که اگه از کسی تعریف بشه قبول نکنیم ولی از کسی بد بگن تایید کنیم.

همونطوری زن برای کوروش الهه بود،برای شمالیا هم ارزش و احترام داره.احترام به زن اگه بی غیرتیه، پس مردای ما بیغیرتن

بعضیا میگن مردای شمالی بی غیرتن😯 به چشم ندیدم ولی اینجور میگندوستان من نژاد پرست نیستم ولی این رو ز ...

کسی که لغمه دهن بچشو میگیره و تو دهن مهمان میزاره،کسی که بی منت به مهمان و مسافر احترام میزاره بی غیرته؟؟؟😠

دیدی ولی متوجه نشدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زناشون زحمتکش تر از مرداشونن 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بعضیا میگن مردای شمالی بی غیرتن😯 به چشم ندیدم ولی اینجور میگندوستان من نژاد پرست نیستم ولی این رو ز ...

الان مردای دیگه که اینقدر فندق مغز هستن ودخترانشون رو میکشن با غیرتن نه عزیزم چون شمالیا  چون زن رو کور و کر فرض نکردن و گذاشتن درس بخونه روشن بشه بخاطر همینه که مغز فندقی های قوم های دیگه بکن بیغیرتن

شوهر خواهرشوهرم شمایا خییییلی مهربون دل گنده بخشنده همیشه هم میخنده کلا بیخیاله خیلی دوسش داریم ولی ...

والا ما شمالی هستیم.

تا حالا تو عمرم فحش از دهن پدر و مادرم در نیومده.

خواهرشوهرت حتما فامیل شوهرش اونجورین