2777
2789

راستش این چیزا خیلی سلیقه ایه و نظر سنجی اونم بعد انجام کار خیلی درست نیست

مثلا من شخصا این سبک پسندم نیست و خونه رو. خیلی شلوغ نشون میده

ولی حتما شما باب میلت بوده که انجام دادب

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه 

مبارک باشع 

خیلی از رنگ‌ قهوه ای و تیره استفاده کردی دلتو نمیزنه؟صرفا جهت ایده میپرسم ببینم این همه رنگ تیره تو خونه دلگیر هست یانه؟

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

دیوارت رنگ آیینه اس خودشو نشون نمیده رنگ دیوارا کاش سفید بود

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
قشنگه مبارک باشع خیلی از رنگ‌ قهوه ای و تیره استفاده کردی دلتو نمیزنه؟صرفا جهت ایده میپرسم ببینم این ...

اخه فضا بزرگه

همه جا روشنه

این قسمتش تیرس

دیوارا همه سفیده

فرش و پرده روشنه

سقف یکدست سفیده

مبلای راحتیمم کرمیه

اخه فضا بزرگههمه جا روشنهاین قسمتش تیرسدیوارا همه سفیدهفرش و پرده روشنهسقف یکدست سفیدهمبلای راحتیمم ...

اهان خب اینطوره خوبه 

ماهم تازه خونه ساختیمو ۹ماهه اومدیم خونه خودمون و بزرگه و هنوز من کاری برای داخل خونه نکردم حتی وسیله جدیدهم نگرفتم بجز پرده و ساعت دیواری

دنبال ایده ام تا یه دیزلین خوب بزنم که اذیت کننده و دلگیر نباشه

از همه بدتر سقفمون خیلی بلنده نزدیک۳.۷۰هست و خلوت بودن خونه خیلی به چشم میاد

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)