2777
2789

پدرمادرم چیزی کم نزاشتن برامون

پول میدن

هرماه لباس میخرن. کلن چیزی کم نداریم. اما سر مسائل مسخره ای گیر میدن ک نباید دربارش حرفم بزنن

من درکشون میکنم ک شاید پول نداشته باشن یا.. ولی میدونم ک دارن

مثلا امشب خاهرم گشنش بود رفت ب مبلغ ۱۰۰ تومن ی چیزایی خرید خورد. پدرم انقدددد سرش داد زد ک چرا پول برات مهم نیس و راحت خرج میکنی و این حرفا

یه بارم برادرم رفت خرید خیلییی پدرمادرم سرش داد زدن و میگن انگار کاغذ میدیم ن پول. اخه اینا خرجای روزمرگیه. سر اینا خیلی زیاد گیر میدن و حرفشو میزنن ک حس میکنم این خرجا برای بقیه خیلی عادیه. من بخاطر پول نمیگم بخاطر اینکه خیلی این خرجا براشون مهمه ناراحتم

حق با منه یا اونا؟💔🥲

هرکسی لیاقت توجه نداره !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطره قطره جمع بشه 

وانگهی دریا شود

همین خورده خرجها  سر بلند کنی میبینی چ مبلغ زیادی شده 

همین ۱۰۰ تومن باید کلی زحمت بکشی تا بدستش بیاری

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بله برای پدر و مادر منم مهمه پدر من میگه تااخر ماه همین مقدار پولی پس طبق برنامه ریزی من پیش میره مثلا من یه تومن میدم ب تو تا آخر ماه باید مدیریت کنی یهو بری کلشو خرید کنی نداریم که من دوست نداشتم جواب پس بدم آقا ۲۰۰ دادم ب فلان ۱۰۰ ب این دیگه خودم رفتم سرکار

باورم نمیشه. این خرجا برا شماهم مهمه یعنی

برا اینکه شما فقط اون ۱۰۰ تومن رو نی بیتی اما ذهن پدر مادرا پر از چالش و حساب کتاب زندگیه. 

خودتم میگی کم و کاستی نداشتین تا حالا پس خسیس نیستن. ولی خرج کردن حساب کتاب داره. اگه پدر مادرت بی حساب کتاب بودن نمی تونستن شما رو راحت تامین کنن تا احساس کمبود نداشته باشی.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
قطره قطره جمع بشه وانگهی دریا شودهمین خورده خرجها سر بلند کنی میبینی چ مبلغ زیادی شده همین ۱۰۰ تومن ...

فکرکردم فقط ما گیر میدیم

هرکسی لیاقت توجه نداره !
بله برای پدر و مادر منم مهمه پدر من میگه تااخر ماه همین مقدار پولی پس طبق برنامه ریزی من پیش میره مث ...

درسته.. فکرکردم فقط خانواده من گیر میدن

هرکسی لیاقت توجه نداره !
برا اینکه شما فقط اون ۱۰۰ تومن رو نی بیتی اما ذهن پدر مادرا پر از چالش و حساب کتاب زندگیه. خودتم میگ ...

اهوم درسته... کلن فکرکردم فقط خانواده من اینطورن

هرکسی لیاقت توجه نداره !
انقد این روزا پول ب سختی بدست میاد ک حق دارن من از وقتی خودم رفتم سرکار دلم نمیاد پول خیلی خرج کنم

اره درست میگی. ما چون میرن کار میکنن پولو میان میزارن تو حلقمون نمیدونیم دنیا چخبره. درک نمیکنیم

هرکسی لیاقت توجه نداره !