2777
2789
عنوان

خانوما بیایین بگین باردارم یانه

280 بازدید | 21 پست

من حدود 7 ماه میشه که تو اقدامم ماه پیش رفتم دکتر و قرص مدروفوم 5 بهم داد و بعد اتمام دارو حدودا دوهفته پریود بودم یک هفته هم به صورت لکه بینی پریود بودم و کلا فقط یک هفته سالم بودم بعدطبق ماهای پیش این ماه باید 22 ام پریود میشدم بعد روز 21 ام لکه های صورتی ازم خارج شد فکرکردم پریود شدم ولی دیگه چیزی ازم خارج نشد روز 22 ام یک لخته قرمز پرنگ خونی ک با ترشح مخلوط بود ازم خارج شد ولی از اون روز ب بعد هیچی ازم خارج نشده

تا 30 ام هم بیبی چک بزارم میگن درست نشون نمیده

ب نظرتون الان من حامله ام؟ 

💝

من ۳۱تیر اقدام داشتم روز۱۴تخمک گذاری بود ۴مرداد لکه بینی مختصر داشتم ۵شهریور آزبتا دادم مثبت بود..

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
من ۳۱تیر اقدام داشتم روز۱۴تخمک گذاری بود ۴مرداد لکه بینی مختصر داشتم ۵شهریور آزبتا دادم مثبت بود..

علاعمی هم داشتی؟ 

من استخوون های پاهام درد میکنه  لگنمم یکم درد میکنه  سینه هامم درد میکنه از زیر نافم تا زیر شکمم یک رگی تیر میکشه خیلی خیلی هم بداخلاق و ناراحت و افسرده شدم

💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علاعمی هم داشتی؟ من استخوون های پاهام درد میکنه لگنمم یکم درد میکنه سینه هامم درد میکنه از زیر ناف ...

تغییر خلق و خو طبیعی هست..درد پهلو کمر درد مثل قاعدگی خفیف تر و حساس شدن سینه...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
تغییر خلق و خو طبیعی هست..درد پهلو کمر درد مثل قاعدگی خفیف تر و حساس شدن سینه...

اره دقیقا  همینجوریه دردش از پریودی خفیف تره  وزنمم یکی دو کیلو بیشتر شده  نه پرخوری کردم ن هیچی

💝
سلم مدروفوم پریود رو کم و تیره میکنه به خاطر پروژسترونی که داره. منم همین اتاق این ماه برام افتاد و ...

بلافاصله ک مدروفوم تموم شد با شدت پریود بودم کل اون ماهو

حتی این ماه زنگ زدم حرم گفتن استحاضه بوده پریودی نیست

از این دردام یکمی کلافه شدم☹️☹️

💝
اره دقیقا همینجوریه دردش از پریودی خفیف تره وزنمم یکی دو کیلو بیشتر شده نه پرخوری کردم ن هیچی

بی بی بزن آخر ماه گلم

اصن تا اخر ماه طاقت ندارم میخاستم از تجربه های شماها کمک بگیرم راستش😅

انشالله که هرچی میخوای برات اتفاق بیفته

2810