2777
2789
عنوان

باطل السحر رفع چشم نظر دفع دشمن بلدین به منم بگید توروخدا 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 108 پست
سرکتاب قرآنی از کجا بیارم؟یعنی چه سوره هایی بخونم؟الان مشکل منو که نمیدونید

بعضی از مشکلات منشأ روحی داره بانو ، یعنی هیچ مشکلی در اصل نیست و ذهن فقط نیاز به آرامش داره و ما از بس به این فکر کردیم به عنوان یه مشکل و چالش ازش یاد می‌کنیم 

ابتدا غسل فلق انجام بدین 

اگر مشکل مرتفع نشد بفرمایید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی از مشکلات منشأ روحی داره بانو ، یعنی هیچ مشکلی در اصل نیست و ذهن فقط نیاز به آرامش داره و ما از ...

من یه اسم میگم محاسبه کن راجع بهش بگو اگر درست گفتی حرفات قبوله

لایک نکنید .توروخدا 
سلام بانوی گرامی بنده اهل سرکتاب نیستم و توصیه ام نمیکنم خانوم ها سمت دعا نویس برن اما بر اساس اسم ف ...

سلام خب شما الان میتونید سر کتاب باز کنید؟ 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             
ببین برای اثبات حرفت من اسم یه نفر رو میگم اگه درمورد زندگیش حتی تاحدودی هم درست بگی حرفت قبوله

بانو مگه اینجا قراره کسی خودشو ثابت کنه یا اصلا نیازی هست که دیده بشه ، داریم در مورد مشکل بزرگی مثل باز شدن پای دعانویس ها به زندگی اکثر خانواده ها صحبت میکنیم ، اینکه چقدر می‌تونه درست باشه یا می‌تونه از پایه باطل باشه 

اما چون شما از علم اعداد و راز حروف سر رشته ای ندارین بحث بی فایده هستش 

خدمت شما عرض کردم بانو

پس برای من از روی اسم بگین و دعاوچشم زخم ۵ماه پیش همسرم فوت شدن همه میگن چشم زخم بوده همچین چیزی ممکنه؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اسم خودش ، مادرش ، پدرش ، بفرمایید بنده ارتعاش رو خدمت شما عرض کنم

سلام

این کارها این جا ممنوعه.

مخصوصا که کاربر آقا هستین زودتر تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
بله بانو

هزینه داره؟ 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             
بعضی از مشکلات منشأ روحی داره بانو ، یعنی هیچ مشکلی در اصل نیست و ذهن فقط نیاز به آرامش داره و ما از ...

مشکل مربوط به یکی از عزیزانم هست

من باید غسل فلق انجام بدم یا اون؟

البته میدونم همکاری هم نمیکنه

2810