2777
2789
عنوان

باطل السحر رفع چشم نظر دفع دشمن بلدین به منم بگید توروخدا 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 108 پست
بانو شما مشخصه در این مورد تحقیق کردین ، اما چون منبع تحقیق شما چند خطه چاپی از اینترنت و گروه های م ...

ببین میگی سرکتاب .سرکتابم از رو هوا نمیگیرن از رو کتاب مخصوص میگیرن .اول گفتی میگیرم بعد زدی زیرش گفتی ندارم .تهش گفتی دنبال سر کتاب نرید دیگه وقتی خودت حرفای خودتو قبول نداری چه میشه کرد

لایک نکنید .توروخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین میگی سرکتاب .سرکتابم از رو هوا نمیگیرن از رو کتاب مخصوص میگیرن .اول گفتی میگیرم بعد زدی زیرش گف ...

بانو شما از اونایی هستی که وقتی چیزی برای گفتن نداری هر گردی رو گردو می‌دونی و اگر علمش رو داشته باشی منبر رو به آتیش می‌کشی 

حرفات خیلی برام جالب بود 😁

بانو شما از اونایی هستی که وقتی چیزی برای گفتن نداری هر گردی رو گردو می‌دونی و اگر علمش رو داشته باش ...

شماهم کم اوردی جواب منو نمیدی با جملات دیگه تفره میری .مشکلی نیست .دیگه جواب نده .بحث مابجایی نمیرسه

لایک نکنید .توروخدا 
سر کتاب چه جوریه و چه چیز هایی می بینید

سلام بانوی گرامی 

بنده اهل سرکتاب نیستم و توصیه ام نمیکنم خانوم ها سمت دعا نویس برن 

اما بر اساس اسم فرد به علاوه پدر و مادرش میشه ارتعاشات رو فهمید و بر همون اساس بر طبق حروف ابجد تا حدودی زندگی شخص مشخص شه ، نه اینه بر اساس سرکتاب ما بگیم شما در گذشته چیکار کردی و در آینده چی میشه .... البته بحث در این زمینه واقعا زیاده

میشه منم ازتون کمک بگیرم؟؟واقعا درمانده شدم

ساده نباش .ازتو حرفاش معلومه دروغ میگه یبار میگه سرکتاب میگیرم تادید میگیم چرته میگه نرید دنبال سرکتاب همش کلاه برداریه و من کتاب ندارم و اینا 

لایک نکنید .توروخدا 
سلام بانوی گرامی بنده اهل سرکتاب نیستم و توصیه ام نمیکنم خانوم ها سمت دعا نویس برن اما بر اساس اسم ف ...

زندگی شخص براخودش مشخصه دیگه گفتنش توسط دیگری به چه درد می خوره .

لایک نکنید .توروخدا 
می تونید معنی ساعت جفتی که همیشه می بینم رو بهم بگید

اعداد جفتی که شما مشاهده میکنید ریشه در کیهان شناسی داره و این می‌تونه به این معنا باشه 

تکرار اینکه شما اعداد جفت رو زیاد مشاهده میکنید رابطه روح شما با عالم بالا و یا جهان دیگر هستش ( کابالا )

سلام بانوی گرامی شما از قرآن و سرکتاب قرآنی کمک بگیرید

ببین برای اثبات حرفت من اسم یه نفر رو میگم اگه درمورد زندگیش حتی تاحدودی هم درست بگی حرفت قبوله

لایک نکنید .توروخدا 
شماهم کم اوردی جواب منو نمیدی با جملات دیگه تفره میری .مشکلی نیست .دیگه جواب نده .بحث مابجایی نمیرسه

بانو و نظر شما محترمه 

اما هر آنچه فرمودین جوابی در خوره شأن دریافت کردین ( کمی تأمل)

2810