شرایط مالی خوبه تقریبا. همسرم میگه بچه دوم اصلاااا.
ولی خودم خیلی دو دل هستم. و البته از نظر حوصله هم میدونم کشش ندارم. ولی باز میگم نکنه دارم اشتباه میکنم و در آینده پشیمون بشمممم🥲تک فرزندا یا چند فرزندا بیایین نظر بدین
منخودم یدونه پسر دارم و دیگه بچه نمیخوام چرا باید همه عمرش آدم بچه داری کنه مناصلا درک نمیکنم بعد هم خواهر و برادرهای الان به درد نمیخورن دیگه چند سال بعد که همدیگه همنمیشناسن اصلا منخودم کلی دارم والا غیر دردسر هیچی ندارند با همدیگه هم اصلا رفت و آمدی نداریم
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تابوده خوبی و بدی کنارهم بوده ذات انسان ب بقاست جایی ک الان هستیم کشورای جهان اولی ده ها سال پیش بود ...
هرکسی به اندازه حال خوب و رفاهش بچه میاره
همونطور که تو ایران تک فرزندی زیاد شده
خیلیا هم کلا قصد ندارن بچه بیارن
(به جز اونایی که عقل ندارن و بدون در نظر گرفتن شرایط
فقط طرز تهیه بچه رو بلدن)
پس قطعا شرایط تاثیرگذاره و نمیشه انکارش کرد
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
سه تا خوبه 🤪🤣بچه دوم رو که آوردم خیلی تو روحیه اولی تاثیر داشت بمیرم براش که چهار سال تنها بزرگ شد ...
اصلا سگ های غربی ها جوری جو رو خراب کردن که آدما از اینکه تعداد بچه هاشونو بگن که مثلا بیشتر از دوتاست میترسن💔 یارو تو سن 17 سالگی ازدواج کرده دقت کنید ازوداج کرده یه عده تهی مغز دوره اش کردن با انواع حرفای ناجور، یعنی ترجیح میدن هرزه گری کنن، خودارضایی کنن ولی ازدواج نه، به اینا میگن احزاب شیطان و تلاششون و ازدیاد فاحشگی بعد سیس متفکرا رو هم بر میداره🤮
فرهنگ رو به طبیعت اصلیش برگردونید و با افتخار بگيد چندین بچه دارید و اونقد سالمید که در سنین به ظاهر پایین ازدواج کردید
دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐 راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی
من نمیتونم شما رو قانع کنم چون نمیخوایید قبول کنید.آسیب داره تک فرزندی میخواید قبول کنید یا نه منم ن ...
ما که تک فرزند نبودیم بیشتر آسیب دیدیم
شما هم قانع نمیشی چون نمیخوای متوجه بشی که
این چیزا ربطی به تعداد فرزند نداره اصلا
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
خدا چه کمکی میکنه🥴 حرفای پیرزنی نزنیناون مواردی که گفتین ما بین چندفرزندا هم زیااااد دیدیمهمش برمیگ ...
والا من پسرم و بیشتر بچه های اطرافم تک فرزند هستند از همه نظر از چند فرزندی ها سرترن این چیزهایی که ایشون گفت بیشتر من خندم گرفت که چه دلایل مسخره ای میارن که ثابت کنند تک فرزندی بده یه دوجین بچه بیار🤣🤣🤣
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.