2777
2789
عنوان

جاریم از اول عقدم به خونم تشنه بود تاالان

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 51 پست
بلد نیستی حرف بزنی دهنتو ببند

😂😂😂

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شاید کلا مدلش اینجوریه.... اگه باهم مشکلی ندارین یا حرفی بینتون زده نشده احتمالا اخلاقش همینهبعدش ...

منم سالی ۲ یا یک بار باشوهرم میریم خونش گاهی هم خونت فک فامیل میبینمش. فقط تو خیابون هی میبینمش. منم شمارشو ندارم

2805
😂😂😂

ن ب این امضا  ن ب این طرز صحبت زشته یکم ملایمتر باشیم باهم نیازی ب دعا نیس

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
منم سالی ۲ یا یک بار باشوهرم میریم خونش گاهی هم خونت فک فامیل میبینمش. فقط تو خیابون هی میبینمش. منم ...

خب دیگه پس خودت و درگیرش نکن

اصلا فکرشم نکن...توخیابونم میبینیش وانمود کن ندیدیش

جاری منم منو بلاک کرده اسکل چون دم ببه دیقه به شوهرم زنگ میزد میگفت دعوامون شده بحثمون شده یه بار شو ...

چه عجیب به برادرشوهر میگه همش که دعوامون شده 😐 میگفتی مگه شوهرم مشاوره اس ؛ بهتر بود نگه سادگی کرده شاید خواسته پادرمیونی کنه به برادرش تذکر بده حس کرده حرف شنوی داره و اینا  ؛ راجب قهر شاید رفتاری داشتن که شما ندیدی  عزیزم 

مثلا یکی جاریش میگفته خواهرم مادرشوهرش خوبه منم همینطور ما شانس آوردیم مادرشوهرمون خوبه درصورتی که تازه اومده بود و خبر نداشته مادرشوهرش چیکارها کرده و مادرشوهرشم تظاهرکاره ، بعدا بعضیاشو فهمیده 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

ن ب این امضا ن ب این طرز صحبت زشته یکم ملایمتر باشیم باهم نیازی ب دعا نیس

منم مهربون بودم

تلنگری بود واسه اینکه یکم راجب خودش فکر کنه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
منم مشکل شمارو دارم ابته ب تخممه برام فاقد اهمیته این موضوع ولی خب علتشو‌میدونم بخاطر فرق گذاشتنای م ...

دلیل نمیشه که فرق بذارن باید سر مادرشوهر خالی کنه اگه دلشو می شکونه نه جاری

منم مهربون بودمتلنگری بود واسه اینکه یکم راجب خودش فکر کنه

متوجه نشدم ولی چیز خاصی نگفت

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
منم یبار سرسفره بودم جاریم اومد😑شوهرم نزاشت بلندشم ازجام حس بذی دارم بعد چندماه هنوز ی حالیم حس میک ...

خب میگفتی ببخشید همسرم میگه به احترام سفره پانشو

منو جاریا تا بحال جلو پای هم نایستادیم

احترام احترام میاره اصلا دوس ندارم رابطمون بد باشه همو زیاد نمیبینیم شوهرم زیاد خوشش نمیاد ازش رفت و امد نداره 

من هنوز عقدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
چه عجیب به برادرشوهر میگه همش که دعوامون شده 😐 میگفتی مگه شوهرم مشاوره اس ؛ بهتر بود نگه سادگی کرده ...

اخه میدونم سر چی با مادرشوهرم  اینا حرف نمیزنه من ۶ ساله عروسشونم هیچ بدی از هیچکدوم ندیدم تازه با من راحتن با اون که از ترسشون که ناراحت نشه حتی شوخی ام نمیکنن اخلاق جاریم گنده برادرشوهرم میگفته مریضه با خواهر شوهرم سر اینکه رفتن خونشون چرا اول میوه رو به اون نگرفته قهر کرده 🤷 منم اصلا دخالت نکردم هیچی نگفتم شوهرمم دم به دیقه بهش زنگ میزد تهدیدش میکرد پدرشوهرم قلبش ناراحته به شوهرم زنگ میزده میگفته یه کاری نکنید زنگ بزنم به باباتون 

احترام احترام میاره اصلا دوس ندارم رابطمون بد باشه همو زیاد نمیبینیم شوهرم زیاد خوشش نمیاد ازش رفت و ...

احترام احترام میاره ولی نه همیشع.  من خیلی سعی کردم ب جاریم احترام بزارم ولی نتیجش شداینی که تو تاپیک نوشتم. ازین ب بعد بجای احترام انگشت فاک میگیرم سمتش

2810