2777
2789
عنوان

جاریم از اول عقدم به خونم تشنه بود تاالان

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من بشینم بگم مشگل خودت و فراموش می کنینمی خوام پر بازدید یا شناسایی شم اینجا حرف نمی زنم

دقیقا عزیزم منم مثل تو دلم خون هر روز و هر شب به رفتاراشون فکر میکنم و تو ذهنم باهاشون حرف میزنم و درگیرم 

جاری منم منو بلاک کرده اسکل چون دم ببه دیقه به شوهرم زنگ میزد میگفت دعوامون شده بحثمون شده یه بار شوهرم برگشت گفت برو هر کاری دوست داری بکن من خودم به اندازه ی کافی کار و زندگی دارم به من ربطی نداره دیگه بلاکمون کرد البته باهمه بدون علت قهره برادرشوهرمم بخاطر زندگیش داره تحمل میکنه با مادرشوهر پدرشوهر خواهرشوهرامم قهره 😂😂😂😂🤢🤢😂😂

2805

منم یبار سرسفره بودم جاریم اومد😑شوهرم نزاشت بلندشم ازجام حس بذی دارم بعد چندماه هنوز ی حالیم حس میکنم بی احترامی کردم بهش ازمن بزرگتره 5.6سال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

ببین عزیزم میخوای  رفتار کسی اذیتت نکنه به این نکته توجه کن اون روحش در همون سطح شعور و آگاهی قرار داره اگر رفتارهاش اذیتت میکنه تا میتونی دوری کن و بی تفاوت باش مراقب انرژی خودت باشه چون این ادم ها مثل زالو که خون رو میمکن انرژی خوبت رو میگیرن  و باعث کرختی عصبانیت و خشمت میشن 

چون توازاوبهتری و اون حس کم بودن نسبت به تو داره اینجوری میخادخودشو تخلیه روانی کنه...ولش کن بزار توحال خودش باشه...اون داره بیشترعذاب میکشه وخودش اینجوری میخاد خونسرد نشون بده احتمالا مواقعی هم که باهات خوبه چون دیده یاتوناراحتی یا سروضعت ازاون پایین تره خودش بالاتردیده اومده سمتت....ولی درکل معلومه توروبیشتروبهترازخودش میدونه وچون نمیتونه مث توباشه میسوزه

مثل اینکه اونا خبریشون شده نه ما

فعلا که تو جونت داره بالا میلد

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

خب شاید کلا مدلش اینجوریه.... اگه باهم مشکلی ندارین یا حرفی بینتون زده نشده احتمالا اخلاقش همینه

بعدشم زیاد خودت و درگیر جاری نکن

من که اصلا باجاریام فقط درحد عید دیدنی یا نهایت روز پدری 

یا مثلا تولد بچه ها بشه ارتباط دارم همین....

اصلا شماره تماسشونم ندارم😜

همون سالی۲یا۳ بار دیدن بسه

دقیقا عزیزم منم مثل تو دلم خون هر روز و هر شب به رفتاراشون فکر میکنم و تو ذهنم باهاشون حرف میزنم و د ...

من سپردم به خدا بابت تمام ظلم هابی که در حقم کردن

اصلا غیر قابل تصوره رفتاراشون😔

ولی خودم و خلاص کردم ۷ ماهه که ریخت هیچ کدومشون و ندیدم خوشبختانه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

حتما ازت خوشش نمیاد دیگه، اگر تو بزرگتری و میخوای ارتباط بگیره باهات ، باهاش مهربونتر باش سلام نداد تو سلام بده شرمندش کن شاید کم روعه یا چیزی باعث سوتفاهم شده ، به شخصه من خودم از جاری کوچکم خوشم نمیاد، زیادی پروعه و کمی بی ادب بهش رو نمیدم که روش به روم باز نشه، چه چندباری شوخی بیخود بی ادبی کرده ، از اون موقع دیگه سعی میکنم صمیمی نشم

2810