2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست
نگران نباش عزیزم ب چیز شیرینی بخور ب سمت چپ درراز بکش یا خوابه یا توهمون شلوغیا حرکت کرده متوجه نشدی ...

پایان ۶ ماهگی میشه ۲۵ هفته؟ 

پس چرا تیکرت با من یکیه 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
اصلا اینجوری نیست قبلا هر وقت تکون نمیخورد شیرینی میخوردم هم تکون نمیخورد هروقت دلش بخواد تکون میخور ...

با منی

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا اینجوری نیست قبلا هر وقت تکون نمیخورد شیرینی میخوردم هم تکون نمیخورد هروقت دلش بخواد تکون میخور ...

اخی عزیزم 

بسلامتی انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری

منم ۲۴دی زدن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
پایان ۶ ماهگی میشه ۲۵ هفته؟ پس چرا تیکرت با من یکیه

من الان دقیق ۲۷هفته و ۱ روزم دکتر گفت ۲۴دی وقت زایمانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
2805
منم همین تایمم🥰پس ۲۷ هفتمه منم

اره عزیزم انشائ الله بسلامتی زایمان کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40