همسرم انتقالی گرفته اهواز من همینطوریشم دو دقیقه میرم جلو افتاب پوستم میسوزه خواستم ببینم راسته که اب و هوای اهواز با این که گرمه پوست رو سفید میکنه خودمون چند تا فامیل داریم اونجا هر بار که میبینمشون سفید تر شدن میگم نکنه برم اهواز پوستم بدتر شه. نمیدونم...اگه میدونید راهنمایی کنید ممنونم
ای خدا کی اینو بهت گفته بابا ما اینجا یه ساعت بعد از حموم میایم تو خیابون بوی عرق که هیچ یه دست روی پوستمو ن میکشیم کلی چرک بلند میشه
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
فک کنم آب ش خوب باشه اما وضعیت گرما ش که مرتب فقط ضد افتاب
ابشم 70 درصد فاضلابه اصلا بدون تصفیه کن نمیتونی از اب استفاده کنی
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-